Spune nu izolarii in online

descărcare (1)

Internetul a devenit parte din viata mea. Nu stiu, dimineata,primul lucru care-l fac dupa ce-mi opresc printre vorbe de bine alarma e sa-mi verific email-ul. E un reflex.E parte din mine si din tine, cu siguranta.

Revenind la subiect zic, articolul asta vreau sa fie personal, sa fie despre mine si cea ce simt asa ca, gata cu devierea de la subiect. Recunosc ca nu ma implic online prea mult, prefer sa socializez mai mult in mediul real, insa nu neg puterea lui de unire a oamenilor, e drept ca internetul ne izoleaza, dar, daca ma intrebi pe mine, e o portita de scapare din anonimat, e genul de loc unde poti fi cine esti tu adevarat, locul in care mastile cad si incepi sa te deschizi, si poate asa, usor, usor, gasind puncte comune ajungi sa iesi din carapace si sa-ti dai seama ca nu esti singur, nu esti pierdut intr-o lume mult prea mare!

descărcare

Facebook-ul face parte din vietile noastre, fie ca vrem sau nu.Inca un lucru despre mine, nu mi-am facut pagina de facebook decat recent, odata cu blogul si nevoie de a fi conectata cu voi, cititorii mei. Acum totul se petrece online, fie ca  vorbim de facultate, stiti voi, replicile gen lasa ca pun eu diseara pe grupyou know what I mean, sau de politica ca tot e la moda in ultimul timp.

Internetul ne uneste si ne desparte totodata…E trist ca intr-o lume in care cine detine informatia este cel mai puternic am ajuns sa ne dezumanizam in asemenea hal, e trist…

images

Sa vorbim putin si despre comunitatile online.Nu am sa discut despre temele lor si scopul lor pentri ca stitit voi, fiecare are un scop insa nu acest fapt e esential.Esential este faptul ca majoritatea sunt asa, mai mult de fatada, dam si noi check in sau ne alatur comunitatii pentru ca e cool sau pentru ca am vazut si ca x sau y s-au alaturat, asa ca zici, de ce nu!?

Ar fi dragur ca tot mai multr comunitati online sa se mute si in mediul online, sa incepem sa socializam si, pana la urma, sa invatam sa fim umani. Poate te gandesti ca statul pe net nu-ti dauneaza si chiar te simti ok asa, insa intreaba-te pentru un minut, cand a fost ultima data cand te-ai bucurat de natura, cand ai ras cu gura pana la urechi alaturi de prieteni intr-o cafenea sau ai dansat de nebun la un concert in art liber.Poate spui ca ai fi judecat, insa crede-ma,totul e doar in mintea ta!

Ca tot vorbim de online si prietenii legate pe retelele de socializare. Ti s-a intamplat sa iti faci prieteni care sa fie din aceeasi zona cu tine insa mereu intervenea cate ceva si nu va mai vedeati in real life, asa-i?Incearca sa insisti si sa iesiti si sa va cunoasteti si inafara mediului online.Ar fi un inceput bun, nu-i asa?

Tu cand ai trait ultima data fericirea pura departe de online?

Acest articol a fost scris pentru proba a 18-a din cadrul competitiei SuperBlog 2014!

Reclame

Un gând despre “Spune nu izolarii in online

  1. intr-adevar este un paradox. online-ul desi ar trebui sa faciliteze comunicarea, sfarseste prin a ne izola. cumplit. e trist si sper ca din ce in ce mai multi tineri sa iasa la concerte, in parc, cu bicicleta, orice, numai sa lase internetul sa fie un instrument, nu viata in sine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s