Cum ne destresăm toamna asta!?

Adesea ni se spune că trăim într-o societate mult prea stresată, uităm prea des de noi și ne gândim prea mult la alții. Recunoaștem sau nu, cu toții suntem prinși în acestă lume ce-o numim cu o oarecare jenă realitate. De ce zic jenă!? Pentru că ne-am dori altceva. O altă viață. Deși job-ul într-o companie renumită de asigurări ne oferă siguranța financiară de care avem nevoie, timpul liber e prea puțin și deși nu mă pot declara cea mai nefericită persoane de pe lume, e drept că uneori aș vrea să evadez.

Nu demult ni s-a propus un experiment. ”O tabără”. Sună ciudat să mergi cu colegii de lucru, şefa şi alte persoane din personal într-un weekend relaxant. Sincer acum, cine se poate relaxa când e înconjurat de toții colegii și mai ales de tipa aia care te-a făcut de râs saptămâna trecută dând vina pe tine. Ei bine, lucrurile încep să se contureze altfel când știi că-ți poți lua și iubitul și încă o prietenă dacă vrei, căci, în fapt, scopul acestei călătorii la Vila Alpin Straja este unirea personalului și o mai bună comunicare între colegi, căci e demostrat științific faptul că, a lucra alături de persoane pe care le cunoști, persoane care au aceleași afinități ca și tine oferă o productivitate mult mai mare la locul de muncă. Compania s-a gândit bine zic, nu!?

Ei bine, de aici începe partea funny. Deşi drumul până la Straja în autocarul închiriat a fost uşor incomod la început cu timpul şi kilometrii parcurşi până la destinaţie atmosfera a devenit mai relaxată şi parcă şi fata aceea ce nu o suportai a devenit mai drăguţă, o fi de la aerul de munte poate!

Aerul curat ne-a făcut să dormim ca pruncii în prima noapte, deşi am rezistat totuşi cu stoicism unei nopţi semi albe de stat la poveşti despre viaţă şi lucruri frumoase, descoperindu-ne într-un mod, în care sincer, nu credeam că ne vom cunoşte vreodată. După ce-am luat micul dejun, am pornit spre prima noastră aventură. Paint ball pe echipe. Ştiţi voi, am crezut că va fi oarecum ciudat, dat fiind faptul că nu doreai să-ți împroști șefa cu vopsea, înțelegeți ce vreau să spun cred… Totul a ținut până am încasat prima lovitură. De atunci parcă mi s-a rupt filmul. Am intrat în joc și nu regret nicio secundă alegerile făcute. A fost o experiență de milioane și libertatea pe care am simțit-o…O, n-aveți idee! E cel mai bun mod de a te răzbuna într-un mod plăcut sau a te destresa după o perioadă dificilă.

Team-Building-Natura

Seara ne-am adunat din nou, pe terasa Vilei Alpin, la o cană de vin fiert și povești din nou, De astă dată pline de culoare(la propriu) și de vânătăi (tot la propriu).Această tabără la Straja sau Team Building la munte sau cum vreți să-i spune-ți ne-a oferit o weekend de milioane, gazdele fiind mai mult decât calde și primitoare cu noi și organizându-ne cu dragă inimă toate aceste minunate activități, pe care, deși am fost reticienți la început, cu toții am ajuns să le iubim în final.

Acum suntem din nou aici, la lucru, lucrurile au ajuns pe făgașul normal, însă noi ne cunoaștem mai bine, zâmbim cu subînteles unii altora amintindu-ne de vreo poveste spusă la căldura focului de tabără în miez de noapte, și dacă mă credeți sau nu, lucrăm cu mai mult spor de când am venit. A meritat? Fiecare secundă. Locația, oamenii, totul a fost perfect! Dacă nu mă credeți încercați și voi, cei de la Vila Alpin sigur au ceva și pentru voi!

Acest articol a fost scris pentru proba a 16-a din cadrul competiției SuperBlog 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s