O poveste cu farmec…

images

Farmecul personal ar trebui să le treacă pe toate, nu-i așa!? Da de unde! Asta-i în teorie dragelor, căci, credeți-mă, oricât v-ar spune că vă place așa cum sunteți,că ține cont de suflet, că nu contează defectele fizice și așa mai departe, în mare sunt doar texte ( zic în mare, căci, știți voi, mai există și excepții, să nu-i împroșcăm cu noroi pe toți). E drept, nici ție nu-ți place ce vezi. Seară de seară dai ochii cu realitate. Dăm măștile jos și bubițele roșiatice încep să iasă la suprafață. Ca să nu mai vorbim de cearcăne, zici că n-ai dormit de cel puțin o săptămână, deși tu știi că îți respecți cele 8 ore de somn pe noapte, bei minim 2 litri de apă pe zi și folosești și o cremă care, vorba vine, corectează cearcănele… O fi de la stres îți spui. Te resemnezi gândindu-te că mâine va fi mai bine și o iei de la capăt și seară de seară te regăsești în aceeași situație. Fără scăpare, ca prinsă într-un labirint în care timpul nu are milă.

(…)

Fiecare poveste bine scrisă are nevoie de-o schimbare de ritm, un moment care, fie-ți schimbă-n bine viața, fie te demoralizează până la limita depresiei. Ei bine, ca să nu vă țin în suspans prea mult, vă spun doar atât, povestea noastră are un final fericit. Cum!? Veți afla în cele ce urmează!

1477629_10151896437823763_2138107052_n

Era o zi ploiasă de noiembrie când mă plimbam alene prin fața vitrinelor farmaciei, fiind în căutare de ceva. Ce? Dumnezeu știe. Însă un lucru e clar, zona cu produse Farmec era ținta pe care-o vânam. Trecând printre produse de unghii, păr, corp și alte cele, ceva mă izbește. Niște ambalaje de-un alb mat, combinate inspirat cu o tușă de roșu aprins îmi atrag atenția. Curioasă din fire, întreb farmacista ce sunt acele minunate produse, iar răspunsul nu întârzie să apară. Cu o voce ușor pițigăiată îmi spune încet ”Sunt produsele noii game de produse dermacosmetice Gerovital H3 DERMA+ dragă. Cum, încă nu ai auzit de ele!?” Ușor timorată de neștiința mea, întreb curioasă și alte detalii, doar produsele Farmec sunt preferatele mele și deja simțindu-mă rușinată că nu știam de această nouă gamă erau dornică să aflu cât mai multe!

Din vorbă-n vorbă, din zâmbet în zâmbet aflu că, cosmeticele Gerovital reprezintă prima gamă anti-age din lume la bazele căreia a stat, bineînțeles  Prof. Dr. Ana Aslan. Deja eram fascinată, un brand cu o asemenea istorie poate fi salvarea mea. Sperând cu pumnii strânși că această gamă va avea ceva potrivit și pentru monștrii mei. De la creme anti-rid la creme emoliante, toate se găsesc în această gamă spuse era. Deja fața îmi căzuse la auzul acestor vești, când ce să vezi, aud cuvântul magic antiacnee. Bucuroasă până peste limite cer mai mult detalii despre produsele cu acest rol, iar farmacista, sătulă și ea de atâta vorbărie îmi dă repede produsele să citesc singură miracolele ce aveau să le facă pe tenul meu.

Încep cu Gelul spumant purificant Gerovital H3 Derma+

3

2Deja încântată de gelul purifiant trec la Crema antiacneică Gerovital H3 Derma+

1 Capture

Deja nu mai erau regrete, nu mai erau gânduri nespuse, le cumpăr rapid și, împreună cu Gerovital Doctorul meu în Frumusețe pornesc spre casă, spre o nouă viața, fără monștrii pe ten, fără seri deprimante și fără a mă mai ascunde în spatele unei măști!

182129_10151273674433763_1150929905_n

Acest articol a fost scris pentru proba a 14-a din cadrul competiției SuperBlog 2014

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s