Miresme pline de mister…

Adesea am zile în care după ore întregi petrecute pe drumuri, bătută de vânt și soare să nu mai văd luminița de la capătul tunelului. Știți voi. Sigur vi s-a întâmplat și vouă. E genul de stare din care nimeni și nimic nu te mai poate scoate. Așa gândiți și voi probabil. Totul se repetă haotic și parcă te simți închisă într-un labirint a cărei ieșire n-o mai găsești indiferent câte curbe la stânga ai face (genul de iluzie cu care suntem păcăliți, pe care o știm, dar nu mai știm când și unde am făcut cunoștință).

perfumes-opener

După cum spuneam, totul sună a haos. Totul până într-o zi. Știu, sună a clișeu, însă drept vă spun că atunci când lucrurile par a merge prost, din ce în ce mai prost, paaam, ceva se întâmplă. Așa și cu mine. Ce m-a scos din stare vă-ntrebați!? E simplu, o mireasmă, un vis cu acorduri calde plin de mister. Un parfum…

(…)

Lași timpul să treacă. O zi, două, trei chiar, gândul îți zboară neîncetat la acea aromă fabuloasă, care îți dă acel feeling de bine numai imaginânduți-l. E o chestiune de timp până vă veți reîntâlni, căci sufletele pereche se regăsesc oricât de departe s-ar afla, nu-i așa?

Se-ntâmplă din nou. De astă dată un chip cunoscut îți poartă visul. E drept nu v-ați văzut de mai bine de-un an, dar plăcerea e cu-atât mai mare când ai parte de-o întâlnire cu două persoane favorite. Căci da, acea mireasmă nu mai e o simplă esență, un simplu parfum, elixir sau cum vrei să-l numești, e o persoană, acel ceva care te completează, your soulmate.

Parfum-femei-original-online-carolina-herrera-212-sexy-women-e1413461906801

Trecând peste introduceri și alte povești întrebarea te macină și nu-i mai reziști așa că întrebi. Zâmbind timid îi spui ”Știu că poate va suna ciudat, însă parfumul ce-l porți e magic. Ce este?” Cele 5 secunde dintre întrebare și răspuns par a fi o veșnice, însă te păstrezi calmă și aștepți cumintele cuvintele ce-ți vor salva spiritul. Și vin. Însoțițe de un zâmbet, desigur. Carolina Herrera 212 Sexy”.

(…)

OnlineParfum

Prietena ce-a sosit ca o gură cu aer proaspăt și mireasma năucitoare pleacă rapid. Deh, așa când ai mulți prieteni de revăzut. Însă pe tine nu te deranjează. Mai deloc chiar. Deschizi laptop-ul în grabă și intri repede pe site, OnlineParfum desigur, navighezi repede prin rubrica destinată parfumurilor pentru femei și-l găsești. În toată splendoarea sticluței roz, îmbinând eleganța, senzualitatea și delicatețea într-un singur recipient. Alegi rapid setul format din parfum și loțiune de corp și gata. Coletul e pe drum. În mai puțin de 48 de ore vor fi ale tale și-ți vor însenina restul zilelor.

Coletul ajunge și te găsești răvășind cutia atent ambalată în căutarea comorii. O găsești. E așa cum ți-ai imaginat. De-o frumusețe pe care cuvintele n-o pot descrie. O încerci. Notele floral-orientale te izbesc în plin și te învăluie într-o aromă feminină și seducătoare care te fac să plutești.

El e. Parfumul visurilor tale. Parfumul care te definește și te completează. Îl porți mereu. Notele sunt prea puțin importante, oricum nu pot descrie senzația pe care ți-o oferă și mireasma pe care-o emană când îl porți. Ieșiți din tipare împreună, ești feminină și modernă, delicată și independentă, împreună sunteți însumarea tuturor contrariilor care vă definesc!

Se spune că un parfum este un amestec lichid de uleiuri aromatice sau compuși aromatici, de fixativi și de solvenți, utilizat pentru a da corpului uman, unor obiecte sau spațiului de locuit un miros plăcut, însă pentru mine e mult mai mult de atât, e ceva ce face parte din mine, ceva ce mă definește, ceva care mă completează și mă face să mă simt specială!

Pe tine care aromă te face să ieși din tipar?

Articol scris pentru proba a 13-a din cadrul competiției SuperBlog 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s