Împreună cu Yaris cucerim Le France

Seara. Lumini. Hoinărim ca nebunii în lumina lunii.

Valenciennes-Place d'armes Vals

Categoric e locul nostru, țara în care ne imaginam trăind de când lumea și în care timpul pare a nu se pierde nicicând când batem străzile-n lung și-n lat, dragă Yaris. Creativitate e ceea ce ne definește și ceea ce ne-a adus aici, împreună pentru a ne descoperi, pentru a ne redescoperi pe tărâmuri noi și gata, gata să ne descopere și ele.

E funny când lumea întoarce privirea după tine și asta nu doar pentru a te analiza mai bine sau să vadă dacă nu te împiedici pe tocuri sau dacă faci față privirilor țintuite asupra ta, asta e mai mult așa, o paranteză, e amuzant când toți se uită gură cască, când tu, fată, cu eșarfa-n vântul tomnatic te plimbi ca o nebună la volanul unei mașini care te reprezintă și alături de care credeai că ai epuizat toate momentele și nu mai există cale de a vă reinventa relația.

Știu, sună a clișeu, însă Franța și izul acesta parizian pe care-l oferă țară în sine chiar te scoate din monotonie. Știți și voi cum e, când îți cunoști mașina până la ultima picătură de combustibil din rezervor e greu ca ceva să ți se pară nou, să ți se pară fantastic și uimitor. Însă Toyota ne-a oferit acestă vacanță, de cunoaștere, să-i zic așa. Nu-i greu de imaginat cum am reacționat la aflarea veștii, eu, cu un geamantan plin de haine și unul gol pentru hainele ce-aveau să vină, Yaris, elegant, simplu, lustruit, cu rezervorul plin și gata de plecare.

Yaris-250x250

După atâtea drumuri și atâtea încercări, recunosc, mă consider expertă și erau convinsă că îmi cunosc mașina de-a fir a păr, de aceea și înscrierea în concurs a venit ca ceva natural, ceva ce am făcut mai mult de dragul călătoriei, de dragul de-a face încă un drum în doi și-a creea noi amintiri, căci, sincer vă spun, vizita la fabrica Yaris din Valenciennes a fost ultimul lucru care m-a interesat, deși acesta era însuși scopul călătoriei în sine. Am să vă spun drept, am vrut să zic pas însă Yaris murea de nerăbdare să-i cunosc surate, neamnurile și strămoșii așa că n-am avut scăpare, mai de gura lui, mai de curiozitate, am făcut-o. Regrete!? Nicidecum! Mă simt oarecum stânjenită acum când vă povestesc toate astea, pentru că am descoperit acolo o nouă lume, o nouă dimensiune ce-mi era inaccesibilă și necunoscută până atunci și în care-am reușit să-mi cunosc în profunzime mașina și să o apreciez mai mult. Adevărul e că a fost o călătorie care ne-a legat, în multe feluri.

Yaris2-250x250

Poate vă-ntrebați cum de au fost cei de la Toyota atât de generoși cu noi. Nu vă imaginați că ne-a picat totul din cer, am să vă explic și cum am procedat, pas cu pas. Partea bună e că aveți și voi timp să vă înscrieți până pe 10 noiembrie 2014 în concurs și puteți fi următorii care-și vor reinventa relația pe străzile pariziene.

Să vă spun cerințele tehnice pentru început, ce-aveți de făcut.

Înscrieți în concurs fotografii și filmulețe care surprind noul Yaris în ipostaze inedite și specifice fiecărui oraș în parte (adică cel din care sunteți sau cel mai apropiat sufletului vostru, cerul este limita, dacă puteți să vă pozați cu Yaris în vârf de munte saă să vă filmați în mijlocul unui cutremur, nu ezitați, glumesc în cel din urmă caz, desigur, însă faceți ceea ce simțiți):
· Lângă clădiri renumite/ monumente/ peisaje memorabile din orașul ales;
· Alături de personalități importante/ semnificative din orașul ales;
· În ipostaze cu semnificație sentimentală pentru voi, care implică noul Yaris și orașul ales;

Simplu, nu-i așa? De asemeni, există și un anumit număr de puncte pe care le veți primi în funcție de anumite criterii, acestea fiind:

  • Dacă încărcați minimum o poză cu tematica de mai sus, primiți atât voi, cât și orașul în care vă importalizați momentele 5 puncte
  • Dacă încărcați minimum un video cu tematica de mai sus,primiți atât voi, cât și orașul în care vă importalizați momentele încă 10 puncte
  • Dacă vă invitați prietenii, (invitație pe e-mail),primiți atât voi, cât și orașul în care vă importalizați momentele, 1 punct
  • Dacă prietenii invitați de voi devin și ei participanți (își creează cont în site), primiți atât voi, cât și orașul în care vă importalizați momentele, 5 puncte pentru fiecare prieten adus în competiție și o șansă dublă la tragerea la sorți (o singură șansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmați).
  • Yaris3-250x250

Acum că ai toate detaliile, ce te oprește să participi și tu? Dacă încă nu ai un Yaris, află că acesta se lasă pozat, filmat și testat în  la oricare dintre showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș, așa că acum chiar nu mai ai nicio scuză! Ieși din casă, distrează-te, fii genial în orașul tău și ia-le premiile! Tu poți fi următorul care se va bucura de o experiență all inclusive(transport, cazare, masă) Behind The Scenes la fabrica Yaris din Valenciennes,

Tu ce mai aștepți!? Reinventează sloganul ”Genial în orașul tău, fericit oriunde!” și poți fi următorul câștigător!

Acest articol a fost scris pentru proba a 10-a din cadrul competiției SuperBlog 2014.

Un gând despre “Împreună cu Yaris cucerim Le France

  1. Interesanta si conctructiva asocierea dintre Paris si Yaris!Lux si extravaganta la nivel maxim!Da. pentru cine-si permite,merita sa faca acest pas,un pas pe care nu-l va uita niciodata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s