Gazelele si asigurarile de sanatate

descărcare

Ce daca suntem gazele? Ce n-ai mai vazut gazele cu asigurare? Sicer acum, suntem in mileniul trei, se presupune ca voi oamenii si cei 10 la suta din creier, sau cat ati folosi voi, sunteti open mind, fara prejudecati, daca ati putut accepta ca Conchita Wurst sa castige Eurovisionul, atunci de ce nu ati accepta ca o gazela sa-si faca o asigurare? Daca suntem animale gata, suntem excluse, nu-i asa?

Dragii mei, sa stiti ca nu ati poposit la balamuc, din contra chiar. E cea mai recenta problema cu care au de a face firmele de asigurari. Si nu-i bai ca si-ar dori o gazela o asigurare de sanatate, nimic rau in asta, insa ea vrea o asigurare de „oameni”, ce, ele sunt mai prejos? Si cand te gandesti ca cei la MediHelp erau sceptici daca vor fi primiti cu bratele deschise cu noul produs, MediHelp Superior Plan, caci stiti voi cum e omul, reticient la noutate si cand totul suna asa frumos parca incepe sa aiba dubii si accepta mai greu noutatea. Mare surpriza au avut cei de la companie cand au vazut ca sunt atat de cautati si incep pana si gazele sa-si doreasca sa faca parte din randul clientilor de top, caci si ele au drepturi, nu? Se vede ca, dupa atatia ani de ignoranta am reusit sa acceptam faptul ca sanatatea este cea mai de pret comoara, insa si cel mai usor de pierdut si cel mai putin pazita, asta pana de curand.

Cred ca v-am zapacit deja cu atatea date generale si probabil va doriti ceva concret. Probabil asupra voastra planeaza aceeasi intrebare ce am avut-o si eu la inceput. Ce este atat de special cu aceasta asigurare?

MediHelp-logo-2012-298x300

Ei bine, dragilor, am sa va lamuresc imediat. Sa incepem cu ceea ce ne ofera MediHelp Internatinational cu planul de asigurare MediHelp Superior Plan, apoi le vom lua la puricat pe cele mai importante pentru a va lamuri pe deplin si sa intelegeti de ce, pana si gazele se bag pe aceasta asigurare!

Principalele beneficii ale asigurarilor de sanatate MediHelp asa cum ne spun ei, ar fi urmatoarele:

-acoperire europeana si/sau internationala;

-acces la spitale publice si la clinici private in spatiul european si international;

-acoperire integrala a cheltuielilor cu spitalizarea, inclusiv a costurilor interventiilor chirurgicale;

-acoperire in cazul unor boli grave, precum cancerul;

-acoperire servicii de transplant de organe si tesuturi;

-evacuare aeriana;

– acoperirea cheltuielilor in ambulatoriu;

-servicii de urgenta si asistenta 24/7;

12

Stiu.Sunt multe beneficii si pare greu de crezut, dar pe o piata in care bolilele apar ca ciupercile dupa ploaie (vezi Ebola) e greu sa-ti mai traiesti viata linistit fara a fi asigurat. De aceea, acest nou produs oferit de MediHelp ofera cea mai mare limita de acoperire de pe piata in prezent, respectiv de 2,5 milioane de euro pe an si ofera posibilitatea alegerii tarii unde doriti sa beneficiati de ingrijire medicala si acoperirea cheltuielilor cu maternitatea.

Pare greu de crezut, adica de unde sa aiba ei 2,5 milioane de euro in caz ca te imbolnavesti!? Lucrurile nu stau chiar asa tragic cum ai crede, ideea fiind ca e aproape imposibil ca toti asiguratii sa aibe in acelasi timp de acoperirea asigurarii si ajungerea la aceasta suma fabuloasa nu sta in nicio magarie, sta in dorinta de a ajuta oamenii, pentru ca ei sunt oameni pentru oameni, si pun la dispozitie un fond de asigurare superior fata de asigurarile medicale obsnuite. Uite asa poti elimina o nesiguranta din viata ta, anume sanatatea.

Ajungem la cea de a doua mare intrebare care te macina in fapt, respectiv, de ce ai alege o asigurare medicala internationala in devafoarea uneia nationale?

Am atins un punct sensibil aici, si chiaf imi pare rau sa spun asta, insa drept sa-ti spun, eu una m-as simti mai in siguranta intr-un spital din afara granitelor tarii decat intr-unul de pe plaiuri mioritice.Nu le bag pe toate in aceeasi oala, Doamne Fereste de asa ceva, insa sincer iti spun, degeaba avem doctori buni daca conditiile sunt cum sunt. In strainatate parca alta-i senzatia cand esti inconjurat de aparatura moderna si stai in asternuturi curate.Itivda un alt feeling, iti da acea siguranta de carevai nevoie atunci cand cauti calitate si performanta intr-un spital.

Scriu cu un oarecare regret aceste randuri.Va marturisesc ca de o vreme am pe cineva apropiat care se lupta cu cancerul si parca nu-l mai lasa, vrea sa ia tot din el, si pe langa suferita ce-o indura , costurile financiare, drumurile si raspunsurile evazive alr medicilor il termina atat pe el cat si pe cei din jurul lui. E bine ca am descoperit acest produs acum, insa tare i-ar fi prins asigurarea medicala privata a celor de la MediHept International.

Trecand peste tragedii, detalii, planuri si visuri ajungem la concluzia ca sanatatea e tot ce conteaza si daca putem face ceva pentru a ne-o pastra cat mai mult cu putinta de ce nu am face-o? Pana si gazelele au inteles necesitatea ei, oare noua, oamenilor, cat ne va mai lua pana ne vom da seama ce rol important joaca pe scena vietii noastre?

Acest articol a fost scris pentru proba a noua din cadrul competitiei SuperBlog 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s