Cadouri cu iz de toamnă

Seara bună fetelor!

Se-aproprie sezonul cadourilor și nu strică s-o luăm din timp, nu-i așa? Ei bine, cum avem atât de multe persoane de cadorisit parcă și ideile tind să se termine. Dulciuri, parfumuri, haine, gadget-uri, cosmetice. O vai, cosmeticele, niciodată nu sunt de ajuns. Dar ce-ați spune de niște cosmetice mai speciale. Cum? Simplu! Cosmeticele Marillys care sunt naturale! Puține sunt brand-urile care au reușit să-și creeze un nume în această sferă a produselor de îngrijire, cei de la Marillys menținându-se în top prin produse de-o calitate superioară, arome îmbietoare și ambalaje simpatice!

logotextopencart

Aceste produse cosmetice vin ca o gură de aer proaspăt într-o lume în care suntem loviți de factorii externi, cum ar fi poluarea din toate părțile și ca să vă faceți și o idee am și câteva propuri pentru voi, așa de toamnă-iarnă că tot se-asează sezonul rece peste noi.

unt de corp Mousse au Chocolate-300x240

Știm cu toate că o piele hidratată e o piele fericită, așa că nu aveți cum să dați greș prin a dărui un unt cu o aromă unică, cum ar fi acesta, cu Mousse au Chocolate care pe lângă beneficiile aduse de untul de Shea, cel de cacao și uleiul de migdale dulci și cel de sâmburi de struguri, oferă și o hidratare superioară fără a fi greu de aplicat având o textură ușoară, aerată, foarte ușor de întins pe piele! Plus că evidențiază bronzul astfel putând profita de ultimele urme ale soarelui ce și-au lăsat amprenta pe pielea voastră și pe timpul acesta rece. Fericitele cadorisite sigur se vor bucura! Unde mai pui că produsul vine într-un ambalaj profi, luxos și totul la un preț prietenos cu bugetul!

pachet balsam de buze  Marillys-300x240

Pe site mai găsim și seturi atractive, cum ar fi cel format din 4 balsamuri de buze cu arome diverse, printre acestea numărându-se cel cu gălbenele cu rol protector, cel cu ciocolată, absolut delicios, cel cu mentă, pentru momentele când simțiți nevoia de puțină răcoare, de o senzație ”de gheața” și cel ce conține cătină cu rol regenerator! Conține tot ceea ce au nevoie buzele noastre indiferent de anotimp și fiecare aromă se va potrivi cu o stare de spirit diferită!

Pachet cadou pentru el 38-300x240

De asemeni, nici bărbații nu sunt lăsați deoparte de cel de la Marillys, astfel aceștia oferindu-ne posibilitatea de a alege și un set pentru el, format din deodorant stick 100% natural, after shave cu lavandă fără alcool, deci adio iritații nedorite și balsam de buze cu cătină, căci și bărbații au nevoie de protecție impotriva gerului și vântului. Toate aceste trei produse sunt de asemeni naturale și vin într-un ambalaj simplu și de efect, setul fiind adăpostit într-o cutie albă, profi, gata de dăruit, aceste cadouri fiind un must în rutina de îngrijire al oricărui bărbat care se respectă!

Voi sunteți pro cosmetice naturale? Pentru ce ați opta?

Reclame

Un gând despre “Cadouri cu iz de toamnă

  1. Cu siguranta magazinul ofera produse de buna calitate si totodata naturale. Dar nu e un magazin bine pus la punct, ii lipseste foarte multe, cu siguranta administratorul magazinului nu are experienta in e-commerce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s