Personalizează-ți viața cu Colop

cosmetics

Amintirile. Suntem înconjurați de amintiri pretutindeni, însă nu mereu le putem lua cu noi, cum ar fi de exemplu la ședința aceea importantă cu care șeful te tot stresează de săptămâni sau acea întâlnire cu un nou potențial client. Ar fi drăguț să putem materializa o parte din sufletul nostru și s-o luăm cu noi chiar și în aceste momente, mai puțin personale și mai mult formale. Vă imaginați, la ședință cu o mulține de noi asociați, printre zeci de grafice și calcule, să te întrebe acel ”bau-bau” al imobiliarelor, ”Ai fost și tu acolo!? Nu-i așa că-i minunată zona!?” și așa să porniți într-o asociere în care prietenia primează și aceste pasiuni comune despre care discutați în pauzele dintre conferințe.

Dar cum să ai mereu amintirile alături de tine!? Să fim sinceri acum, nimeni nu-și scoate rama foto cu poza din vacanță în toiul ședinței, nici smartphone-ul sau laptop-ul pentru a privi din nou peisajele din excursia din vară, nu? Însă o ștampilă aveți mereu la`demână, nu? Cum ar fi ca de fiecare dată când o folosiți să vedeți acel apus pe care l-ați pozat în weekend, sau selfie-ul pe care l-ați făcut în ultima escapadă în doi? Ar fi minunat ați spune! Acum se poate, totul cu un mic ajutor de la Colop și a lor Printer G7.

Printer-G7_front-250x250

O nouă viziune asupra acestui obiect atât de comun pe care-l folosiți zilnic. Pe lângă design-ul unic și modern, aceast nou must-have pentru job beneficiază și de un geam XXL pe care-l puteți personaliza după bunul plac, cu fel și fel de poze, neexistând limite, astfel, de fiecare dată când o priviți sau o folosiți veți fi legat de acea amintire fără a fi nevoie să creați un moment penibil la job, căci, ghiciți ce!? E doar un accesoriu și e indispensabil în munca de birou!

La început e posibil să vă fie mai greu pentru că aveți atâtea poze si de fiecare se leagă o amintire total diferită și nu veți ști pe care s-o alegeți. Să vă spun cum am făcut eu. Am pornit de la lucrurile mici, mărunte care-mi fac ziua mai bună. Astăzi de exemplu, chiar de-i duminică, am schimbat imaginea și am ales s-o înlocuiesc cu un selfie, o poză ce se cerea a fi artistică, ideea fiind preluată de pe internet desigur, și, deși nu e ceva special, pe mine mă binedispune de fiecare dată când o văd deoarece îmi amintește de cele n-șpe mii de încercări eșuate până la obținerea rezultatului final, și sincer, se și potrivește cu vremea mohorâtă de afară!

Acum parcă aveți și voi în cap câteva idei pentru prima personalizare, nu? Încă un mic amănunt, nu vă faceți griji în privința procesului de personalizare, totul e super simplu, urmați pașii de aici și ușor, ușor va deveni floare la ureche și va intra în ritualul vostru de zi cu zi aducându-vă instant un zâmbet larg pe chip!

Tu ce mai aștepți? Personalizează-ți viața cu Colop!

Acest articol a fost scris pentru proba a 3-a din cadrul competițiel Super Blog 2014!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s