Acum şi la noi- iPhone 6

Bună seara dragilor!

Într-o lume în care suntem înconjuraţi de fel şi fel de gadget-uri la orice pas, parcă, parcă încep să realizez că noi românii, poate că om fi în urmă la multe capitole, însă la tehnologie începem să urcăm cu rapiditate în top.

iphone 6 quickmobile 1

Şi cum tot românu-i curios, noul iPhone6 îl tentează şi parcă altfel munceşte cele 8 ore sau altfel concepe biletele la pariuri, după caz, când ştie că se află pe ultima sută de metri în lupta pentru cel mai nou gadget.

Bun, bun, dar de-unde-l luăm, că abia, abia s-a dat liber în State, şi cum noi suntem într-o desincronizare aproape completă faţă de ei la noi apare cu luni întârziere. Sau poate că nu. Cei de la QuickMobile sunt primii care aduc iPhone6 în România aşa că se pare începem să intrăm şi noi în rând cu marile puteri măcar la capitolul acestă să ne aliniem, nu?

Aşa că, dragilor, dacă vă place să aveţi cel mai nou smartphone apărut, cu atât mai mult dacă iubiţi firma Apple trebuie să aveţi acest telefon! Acum nu mai există scuze, aveţi totul de partea voastră, poate bugetul să fie un mic inconvienient, însă poate vă surâde norocul şi-l luaţi la concurs, pe blogul lui Cristi.

Vă tentează noul iPhone6?

Reclame

2 gânduri despre “Acum şi la noi- iPhone 6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s