Căprioarele și vânătorul modern.

Toate femeile sunt cetăți care pot fi cucerite, diferă numai durata asediului .

Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort

Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort asemăna femeile cu niște cetăți, însă, adevărul este că aceste clădiri sunt fără suflet, fără pic de profunzime, doar cărămizi, decor, culoare și cam atât, pe când femeia este însuflețită, știe că este urmărită și de aceea fiecare gest al ei este interpretabil într-un milion de feluri de un milion de minți mai mult sau mai puțin murdare.

descărcare

Femeile sunt precum căprioarele, gingașe, elegante, cu gesturi grațioase însă greu de cucerit, de aceea vânătorul trebuie să fie ager, sigur pe el și mereu pregătit pentru o replică mai mult sau mai puțin acidă. Majoritatea bărbaților citesc femeia precum citesc tinerii cărțile în ziua de astăzi, doar coperta, însă un vânător adevărat știe că prada trebuie studiată mult înainte de a fi cucerită și pentru el contează mai mult drumul în pofida rezultatului final, căci a avut parte de trupuri goale prea mult și acum caută esența, acea esență ce-l poate înnebuni și-l poate ține alături toată viața.

Așadar, revenim la vorba lui Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort care are partea ei de adevăr, toate femeile pot fi cucerite, însă drumul parcurs până se lasă pradă vânâtorului diferă.

Cu toții știm că, cu cât drumul este mai lung, cu atât plăcerea atingerea premiului este mai mare. Așa-i și cu bărbații, în permanență vânători în jungla urbană studiându-și prada și alergând după căprioare.

Dar ce face diferența între un vânător amator și unul sigur pe el gata să dea gata orice căprioară? Diferențele sunt relativ simple când vine vorba despre vânătorii moderni, se împart în două categorii. Cei care consideră că două replici culese de pe prietenul nostru Google ar da gata orice căprioră, și le folosește drept arme pentru orice femeie îi iese în cale, acestora alăturându-se părul dat cu gel, cămașa cu gulerul ridicat, dâra de parfum ce-o lasă în urmă și ”șarmul” aparte. Cunoașteți tiparul, nu? Ei bine, acesta este vânătorul de care toate căprioarele se ascund. Cea de a doua categorie include vânătorul care nu se ferește să folosească vorbele simplu, cel care te ascultă și nu îți vorbește doar despre el, cel care emană acea eleganță chiar dacă alege un tricou polo alb, teniși și o pereche de jeanși. Totuși, de unde vine toată această siguranță și acest șarm?

 Print

Ei bine, lucrurile nu stau chiar atât de simplu, nu atunci când vrei să impresionezi. Adevărul e că acest look relaxat, de o dezordine ordonată cum rar întâlnești cuprinde un adevărat ritual, căci așa cum vânătorul își pregătește armele înainte de a porni la vânat, așa și cuceritorul nostru, vânătorul modern, are nevoie de un ritual. În ce constă acest ritual? Procesul e relativ simplu, totul începe cu îndreptarea bărbii, urmată de un duș rapid sfârșindu-se cu aplicarea cremei de față și a antiperspirantului preferat.

Bun. Dar totuși ce îi dă acel je ne sais qoui? 

 Puțini știu că pielea bărbaților diferă cu mult de cea a femeilor, având nevoie de o îngrijire specială, iar vânătorul nostru știe acest lucru, tocmai de aceea el optează gama Gerovital H3 Men, care cunoaște toate particularitățile pielii sale, cum ar fi faptul că:

✓ are un conținut mai ridicat de colagen
✓ este cu 20% mai groasă decat a femeilor
✓ nivelul de sebum este mai ridicat
✓ transpira mult mai repede și mai ușor decât pielea femeilor
✓ ridurile apar mai târziu decât în cazul femeilor, însă tendința este de a fi mai pronunțate.

Poate le știați sau nu, dar un lucru e cert, de acum încolo le veți cunoaște și veți știi să vă puneți în evidență toate atuurile împreună cu noua gamă H3 Men care vă va oferi acea îngrijire plină de farmec care vă va face să treceți în tagma vânătorilor moderni ieșind din cochilia ce vă făcea până mai ieri să stați în umbră.

Acum că aveți toate atuurile, ce mai așteptați? Un ceai cald, o conversație plăcută și farmecul e vi-l oferă ritualul vânătorului e tot ceea ce aveți nevoie pentru a porni la atac!

Acest  articol a fost scris pentru proba 1.Gerovital H3 MEN recunoaște vânătorii adevărați din cadrul competiție SuperBlog 2014.
Reclame

2 gânduri despre “Căprioarele și vânătorul modern.

  1. In natura sunt vanatori si vanati,asa e viata! Depinde de noi daca vrem sa fim vanatori sau vanati.Suntem agere si putem intoarce roata dupa vointa noastra.Avem si curaj si talent!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s