Fie vremea cât de rea, sănătatea nu mi-o ia!

Bună tuturor,

Astăzi vreau să vă povestesc despre o experiență din vară, la munte, Bușteni, mai exact. Experiență în care am învățat pe pielea noastră că a fi sănătos și puțin nebun e tot ce contează chiar de vremea nu ți-e prielnică. De ce spun asta!? Veți afla imediat, răbdare. Va fi o postare lungă, așa că vă sugerez să vă luați cana de ceai mai aproape și să asezați comfortabil în fotolii! Enjoy!

După cum vă spuneam am fost la munte, Bușteni, ceață, frig, coafura rezistă! Glumesc, desigur. Însă, într-adevăr, era frig, stătea să plouă, vântul bătea din toate direcțiile, însă noi,nu, trebuia să mergem să vedem din nou platoul pe care norii se odihnesc, platoul Bucegi. Eu îmbrăcată bine, credeam eu, cu tricou, bluză cu mânecă lungă + hanorac gros, blugi și teneși plus rucsac cu apă, ciocolată și umbrelă, el de asemenea, am pornit voioși spre telecabină, căci n-aveam în plan s-o luăm la pași pe jepi. Ei bine, ce să vezi!? Acolo pauză, liniște și pace, nicio coadă la care s-așteptăm vreo oră două, nimic. Doar un nene ”binevoitor” care ne spune că telecabina e închisă din cauza vântului și ne spune că ne poate duce el până aproape de platou, dar mai e puțin  de mers pe jos că nu poate ajunge cu mașina. Și noi am spus ”da”, mare greșeală, veți vedea!

20140718_132820

Așadar am urcat în ”super mașina 4×4” care de fapt nici nu mai știu ce marcă era, nu asta contează, ci faptul că era o banalitate de mașină, mai târziu aflăm de la domnul respectiv că e taximetrist de fapt dar mai face și el asta când și când să-i iasă și lui un ban. Drumul plăcut de altfel, transbucegii fiind o zonă frumoasă, priveliște plăcută, însă emoțiile cu privire la acel scurt drum pe jos parcă i-a șters toată frumusețea, așa, instant.

Ok.Ok. Ajungem într-un soi de parcare, și vedem ditamai dealul ce-l aveam de urcat. De-acum nu era rost de dat înapoi așa că o luăm la pas împotriva vântului ce mai mai ne lua pe sus. La început a fost bine cât de cât, pân-a dat ploaia și apoi un fel de burniță ceva. Sincer, credeam că murim acolo la cum eram izbiți din toate părțile de stropii reci și de cabană părea că nu ne apropiem mai deloc. Ei bine, într-un final am ajuns, Pustiu. Doar 2-3 oameni echipați, plus un străin rătăcit de la un maraton. Pentru un moment am uitat de tot, de durere, de frig, de tot, tot!

20140718_122657

Drumul la întoarcere a fost parcă mai ușor însă nu asta contează, de fapt, ceea ce vreau să vă spun e altceva. În viață contează experiența și amintirile ce rămân după, și, recunosc, dacă nu eram tineri și nu eram sănătoși cu siguranță lucrurile nu s-ar fi sfârșit atât de bine și frumos. Însă, mai știu ceva, dacă am fi ales să luăm cu noi și tabletele Septilin, care ne-ar fi adus un mare plus la imunitate și nu doar șampoanele și măștile noastre de la Himalaya probabil nici acele mici dureri în gât și frisoane de după excursie nu ar mai fi apărut.

Septilin_Tablete_-340x340

Poate vă întrebați acum de ce aleg produsele Himalaya, produse naturale și nu ceva mai ”eficient”, făcut în laborator. Răspunsul e simplu. Prefer produsele lor tocmai datorită naturii ce o au și să vă mai spun un secret, dacă-mi lăsați un comentariu în care-mi povestiți și voi o experiență în care a contat că sunteți sănătoși, atunci aveți posibilitate de a câștiga un voucher de 50 de euro pentru a vă bucura și voi de produsele Himalaya în cazul în care voi câștiga cu acest articol unul dintre premiile oferite de Blogal Initiative împreună cu Himalaya.

Tu când te-ai gândit ultima dată cât de important e să fii sănătos?

Reclame

Un gând despre “Fie vremea cât de rea, sănătatea nu mi-o ia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s