If I was a man

fall-fragrance-2012

Noi fetele, încă de la cele mai fragede vârste începem să dezvoltăm, ușor, ușor o pasiune care la unele dintre noi dă în obsesie fie că o recunoaștem sau nu, pentru parfumuri. Acele mici sticluțe, care mai de care mai dichisite ce arătă so perfect pe măsuța noastră de toaletă și, nu știu prin ce minune, niciodată nu avem destule și mereu se găsește o nouă aromă care nu seamănă cu nimic din ceea ce avem deja în colecție (deși în sinea noastră știm că mai avem cel puțin două șticluțe cu mireasma asemănătoare) care ne facem s-avem insomnii și s-o visăm până în cele din urmă cedăm…

Așa a fost mereu, așa e dat să fie, femeile cu parfumurile și pantofii, bărbații cu mașinile și ceasurile. Fiecare cu-ale lui. Și deși mereu când vine vorba să-i faci o surpriză și, inevitabil te gândești că nu i-ar strica un parfum nou ( asta ca pretext să încerci și tu cele mai noi elixiruri lansate pentru ea) știi că mereu va primi cu bucurie cadoul, dar cam atât. Tu, în schimb, ai fi în stare să răstorni casa cu susul în jos de fericire. De aceea eu vă propun un exercițiu de imaginație. Dacă ați fi pentru o zi în pielea partenerilor dumneavoastră ce cadou v-ați face?

Calvin-Klein-CK-in-2U-her-

Eu fac parte din categoria acelor femei care nu se prea dau ele în vânt după parfumurile super dulci, preferându-le în schimb pe cele fresh în marea majoritate a timpului, uneori, trâdând suratele de vară, cu unele mai puternici care-ți mută nasul din loc. Dacă aș fi în papucii partenerului mei probabil  mai mult ca sigur aș da o fugă în magazinul OnlineParfum pentru un raport calitate-preț cum rar găsești și după ce găsesc rubrica cu parfumuri femei m-aș duce inițial m-aș duce țintă spre In2U de la Calvin Klein căci nici el nu mai știe la a câta sticluță am ajuns și cu o asemenea alegere nu are cum să dea greș. V-am spus îmi plac parfumurile de vară, fresh în general, și chiar dacă vremea arată multe grade sub 0 e posibil ca atunci când mă întâlnești pe stradă să te izbească un miros super fresh chiar de-as avea tocuri de 15, aș purta ruj burgundy și-o rochie super elegantă.

carolina-herrera-212-sexy1

Însă, dacă aș fi el, și m-aș gândi mai bine, parcă m-aș duce puțin și pe la Herrera, căci știu că iubita mea a mirosit minute în șir 212 Sexy by Carolina Herrera atunci când încerca să mă convingă că VIP Men e parfumul meu, și nu zic nu, avea dreptate. Și dacă atunci avea mustrări de conștiință gândindu-se la zecile de sticluțe de-acasă, dacă l-ar primi cadou sigur nu s-ar mai simți vinovată nici cum. Deși-i un parfum sexy, elegant, ușor dulceag știu că i-ar plăcea!

victoria-secret-lotiune-de-corp-midnight-dare-pentru-femei

Iar dacă tot e zi de răsfăț azi mai punem și-o loțiune de corp Sensual Blush by VIctoria Secret(căci aia-i place și lui muuult de tot) și gata cumpărăturile!

S-a cam dus cu visarea, însă ăstă da cadou, cine știe, poate citește și el postarea și-mi îndeplinește fanteziile olfactive, nici nu trebuie să umble prin magazine mult, cu 2-3, hai maxim 4 click-uri pe site deja a rezolvat problema!

Voi ce aromă v-ați face cadou?

Un gând despre “If I was a man

 1. Buna. Te invit la un concurs cu tema: „Ce ai face 88.000 de lei? O fapta buna sau ti-ai satisface o placere vinovata?” Astfel premiez cele mai bune trei articole:
  Premiul 1 – 500 de lei;
  Premiul 2 – 200 de lei;
  Premiul 3 – 100 de lei.
  Scrie un articol si castiga! Castiga cu visul tau si demonstreaza-mi cat esti de iscusit in taina scrisului! Mai ai la dispozitie exact o saptamana!
  Mult succes!
  http://literestacojii.wordpress.com/2014/09/02/concurs-avbs-credit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s