Spend less money to look great

Bună dragelor,

Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre frumusețe, despre cum un singur produs poate face minuni pentru părul nostru și cum o simplă placă de păr ne poate face să arătam în felurite și nebănuite moduri.

mini-placa-ceramica-de-intins-par-15-cm

V-ați dat seama sau nu, astăzi am să vă vorbesc despre mini placa ceramică de întins părul de 15 cmplacă ce ne poate ajuta să realizăm diferite look-uri, pe care urmează să vi le prezint, căci, vreau să vă demonstrez că nu este nevoie să dăm o căruță de bani să arătam bine și să ne umplem casa de fel și fel de ustensile și aparate pentru a avea o coafură perfectă.

Keep it straight

imagesStraight-Hair-tumblr_n3u9eekDCF1rfwfq9o1_1280

 

 

Primul look la care vreau să mă opresc este părul drept, perfect întins, fără fire rebele, pe care-l putem obține super ușor cu ajutorul mini plăcii ceramice, care ne oferă pe lângă rezultate fantastice într-un timp scurt și protecție datorită plăcii ceramice. De asemenea, ea este ideală și pentru călătorii fiind în format mini și totodată foarte girly datorită culorii sale roz pal ce ne duce cu gândul la acadelele ce obișnuiam să le mâncăm în copilărie sau vata de zahăr ce-o savuram când vedea ”bâlciul” în oraș!

Loose curls

868b68969ca9beba3c89f10363b3c753 1482f8e0d96d8a3954d09c03174ea93c

Buclele lejere vor fi întotdeauna un must pentru un look romantic, o plimbare la apus de soare sau pur și simplu o după amiază lejeră cu prietenii. Așa că de ce să nu alegem să le facem cu ajutorul  plăcii noastre girly când avem atâtea tutoriale pe youtube sau poze step by step după cum sunt cele pe care vi le-am atașat eu. Când îți dorești un look romantic și lejer,însă nu ai mult timp la dispoziție și nici nu-ți dorești să-ți distrugi părul placa te poate salva, unde mai pui că salvăm și bănuții ce i-ai fi dat pe ondulator, care te pot ajuta să-ți iei rochia aceea roz prăfuit pe care o visezi de săptămâni sau cizmele acelea din piele întoasă ce vor arăta atât de bine în după-amiezile răcoroase de toamnă.

Perfect curls

6a00d8358081ff69e20167645722e8970b-800wi Premiere Of Universal Pictures' "Savages" - Red Carpet

Uneori avem nevoie de un look perfect finisat, fără cusur, pentru un eveniment important din viața noastră, așa că optăm pentru buclele acelea perfecte,invidiate de toată lumea, poate un look retro, de ce nu? Nici pentru acest tip de coafură nu e nevoie neapărat de un ondulator profesional, nu când avem la îndemână mini placa ceramică, care o avem mereu cu noi indiferent dacă suntem în călătorie sau acasa, fiind perfectă și ocupând puțin loc datorită dimensiunilor reduse! Deși micuță ca și dimensiune ea oferă rezultate profesionale și de durată, chiar și în privința buclelor. Iar dacă încă nu știi cum să le obții cu ajoturul plăcii, ți-am pregătit niște poze step by step pentru rezultate uimitoare!

 

Acestea sunt cele 3 look-uri total diferite, dar fabuloase pe care le putem obține cu ajutorul mini plăcii ceramice, deși ele sunt mult mai multe, însă acestea le consider a fi cele mai importante și care acoperă o paletă largă de ocazii în care pot fi purtate! Dacă v-o doriți și voi, nu ezitați să o comandați de pe total pro beauty unde o găsiți la un mini preț de numai 109 lei!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s