In the woods

descărcare

Sfârșit de vară. Deja simți în aer liniștea dinaintea furtunii. Aceea liniște care te sperie prin prezența ei și aștepți din moment în moment ca ceva să se întâmple. Sau cineva, după caz. Inevitabilul se produce. Te trezești imobilizată, înconjurată de-o armată de ”pitici” cu maieuri albe care se năpustesc asupra ta și-ți murdăresc imaculatul maieu, alb de asemni cu vopsea de sus până jos. Game over! Au învins, nu mai e nimic de făcut. Cu steagul inamicilor lângă tine te trezești în postura de a fi ”ultimul mohican” al echipei tale, care din păcate capituleaza și el.. Au învins!

logo

Stați calmi, nu ne-au invadat și pe noi rușii, cel puțin nu încă, și, fie vorba între noi nu cred că ne-ar fi cruțat de ne-ar fi prins într-un război de-a binelea.Trecând peste această scurtă și gheboasă paranteză, să vă explic. Totul e un joc, un joc al naibii de adevărat, o adevărată luptă unde numai cei puternici înving, dar la finele căreia cu toții, învinși și câștigători se adună în jurul focului la o ceașcă de ciocolată caldă fiecare cu un frigărui în mână și-o poveste ce-așteaptă a fi spusă.

Totul a început cu o idee pe care, împreună cu cei de la Kaki ne-am propus să o punem în aplicare. Inspirată de toate articolele lor m-am gândit la o poveste, la un joc. Vara e pe sfârșite și cu toții simțim presiunea zilelor de toamnă ce au să vină pline de responsabiltăți și mult mai puțin timp liber. Și cum altfel să eliminăm toată această energie care ne seacă ultimele zile ale vacanței dacă nu în natură, printr-o provocare, printr-un mini război.

Ei bine, da. Uitându-mă peste toate aceste obiecte cu iz militar, m-am gândit de ce nu?! Sunteți pregătiți să aflați și voi regulile jocului? Dacă da, hai să nu-i mai dăm drumul și să începem!

Rule One

maieu-alb-359b-tile

Echipamentul trebuie să fie unul corespunzător. Doar suntem în pădure nu? Elementul primordial îl reprezintă maieul alb, unsex, pe care inamicul iși va ”marca” teritoriul. Eu am optat pentru mai sus menționatul maieu cu o pereche de pantaloni negri în care să mă pot mișca în voi, bocanci kaki perfecți pe traseele din pădure mai ales când ești vânat de inamic și un rucsac unde să am strictul necesar, acel ”minim minimorum pentru a supraviețui”.

Rule Two

Vor exista 2 echipe dintr-un număr egal de persoane.

Rule Tree

cats

Fiecare membru al echipei va avea un spray cu vopsea și un steag al echipei. Culorile spray-ului diferă de la o echipă la alta și steagurile de asemenea. Cine este murdărit pe maieu cu vopseaua inamicilor și primește steagul adversarilor este declarat învins.

Rule For

Jocul se oprește atunci când toți membrii unei echipe sunt marcați.

Rule FIve

Regula cinci este ultima și cea mai importantă de asemeni. Distrați-vă!Nu uitați, e doar un joc în final!

 cort-minipack-2-persoane-camuflaj-fleckt-136b

Un astfel de joc nu se poate termina într-o zi pentru că în primul rând creează dependență și în al doilea rând echipa învinsă va dori să-și ia revanșa desigur! Așadar este un fel de mini trip de weekend în care să vă destresați alături de prieteni așa că veți avea și de un cort unde să vă petreceți noaptea, pentru că, deși marea majoritate a nopții vă veți petrece-o în jurul focului stând la povești, oboseală vă va răpune la un moment dat și până la urmă, e în avantajul vostru să vă reîncărcați bateriile, căci vă așteaptă o nouă aventură a doua zi!

Voi ce spuneți? Ați vrea să faceți parte dintr-un astfel de joc?

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s