Choose to be different! Choose to be an entrepreneur!

„Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l creezi tu însuţi”.

Peter Drucker

descărcare (2)

Cu toții ne gândim la viitor, unii dorim să ne creăm un trai stabil, să ne angajăm și să avem un venit sigur lună de lună, alții, dimpotrivă, ne dorim să facem o afacere, să fim propriul nostru șef, să nu mai depindem de nimeni și să ne luăm viitorul în propriile mâini. În teorie totul sună ideal, însă realitatea este diametral opusă, căci să fim sinceri, cu toții ne-am dori o afacere, ne-am dori să devenim antreprenori de succes, dar vedem cu ochiul liber cum afacerile cad rând pe rând și tot mai multe firme dau faliment. Sincer, consider că trebuie să ai și-un gram de noroc, să ai idei, însă 90% din succes ține de voință și de puterea noastră de muncă și cât de mult ne țin nervii până la urmă, căci acesta este lucrul care face diferența.

Poate vi se va părea hilar sfaturile ce vi le voi spune, mai ales că sunt preluate de la J. K. Rowling, autoarea romanelor Harry Potter, și sfaturi poate da autoarea unor romane despre antreprenoriat. Însă eu tiind să cred că tocmai această gândire, această inspirație și toată munca ce stă în spatele romanelor nu ar fi reușit să dobândească tot acest succes, așadar tot mentalitatea unui antreprenor a stat în spatele acestui imens boom și acestei nebunii care i-a adus faima!

 

1. Nu te grăbi să îţi lansezi produsele

descărcare

Această afirmație este ceea mai importantă. Atunci când vă gândiți să lansați un concept, un produs, o idee, trebuie să analizați acel mic proiect pe toate părțile și încă un lucru esențial, gândiți-vă cine v-ar cumpăra idee, dacă voi v-ați cumpăra produsul și dacă v-ar atrage din primă, căci deși sună a clișeu, prima părere contează întotdeauna!

 

2. Când simţi că ai o idee bună, ţine-te de ea

images

Idei cu toții avem, poate sute într-o zi, dar când este acea sclipire trebuie să pui piciorul în prag, să ții cu dinții de ea și să faci tot posibilul pentru realizarea ei!

3. Fii perseverent

descărcare (3)

Acest sfat este de la sine înțeles, pentru că, în antreprenoriat, trebuie să fii conștient de la început că vor fi și vremuri grele, iar dacă nu ai o gândire pozitivă și te lași la prima adiere a vântului, nu vei avea nicio șansă. Așa că da, persevența este una din cheile succesului!

4. Nu lăsa pe nimeni să te îndepărteze de ţelul tău

images (1)

Mulți vor dori să-ți spună piedici, unii din invidie,alții din neîncredere, însă învață să nu te lași influențat, dacă tu crezi în idee ta, nimic nu te poate opri, și, în final, de ce să trăiești cu regrete, de ce să te întrebi apoi, ce-ar fi fost dacă..

5. Fiecare dintre noi are modul său unic de a aduce o contribuţie în lume

images (2)

Există un mic pitic care are cel puțin o idee genială în fiecare dintre noi, așadar, un antreprenor de succes zace în fiecare, însă trebuie să urmezi toate sfaturile de mai sus pentru a ajunge unde îți dorești și a-ți îndeplini scopul tău pe această lume. Nu uita, fiecare are un rol bine stabilit pe acest pământ!

Poate ți se pare greu, însă a fi antreprenor poate deveni asemeni unui, drog, nu te poți lăsa de el! Bineînteles, dacă ești o persoană care nu se lasă influențată și îi place să-și atingă scopul no matter what! 

Orice se poate învăța pe lumea asta, așa stă treaba și cu antreprenoriatul, iar școala de antreprenoriat Strat Me Up ne oferă tot ce avem nevoie pentru a pune bazele unei cariere de succes. Aici vei învăța cum să ai parte de succes de la oameni care știu despre este vorba și l-au atins cu mult timp în urmă și te vor învăța și pe tine cum să o faci.

logo_startmeup

Totul pentru doar 340 de euro! În această sumă sunt incluse  participarea la eveniment, cazarea la pensiunea Speranța din Predeal, masa, pauza de cafea, materialele de curs + mentorat gratuit timp de un an dupa eveniment! Această școală se va ține în perioada 14-20 septembrie, așa că hurry up! Locurile sunt limitate!

Aceasta este cea de a treia ediție a școlii Start Me Up, unde vei avea ocazia de a lucra cu oameni de succes din acest domeniu, cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor serial și investitor de tip angel), Peter Barta (DIrector Executiv al Fundației Post-Privatizare), Cristian China Birta (blogger și antreprenor online) și mulți alții pe care îi puteți vedea aici.

Aceasta nu este o simplă școală la care mergi și în urma căreia te alegi cu o simplă diplomă. Nu! Nu este așa. Din experiența anilor anteriori vă spun că numai anul trecut cei 49 de tineri selectați din 460 de aplicații au dezvoltat 11 noi idei de afaceri pe care le-au putut dezvolta ulterior cu ajutorul celor peste 30 de invitați speciali, echipa câștigătoare, WASHescu beneficiind de o investiție din partea Cristinei Bâtlan (fondator Musette Group și investitor) și a înființat spălătorii automate pentru studenții în căminele din Moxa și Belvedere!

Acestea fiind spune, tu ce mai aștepți, scrieți și tu povestea de succes!

 

 

 

 

 

Reclame

Un gând despre “Choose to be different! Choose to be an entrepreneur!

  1. Pingback: Castigatori campanie "Ce inseamna sa te reinventezi in antreprenoriat?" » Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s