Challenge Oriflame

Bună fetelor!

Oriflame ne propune acest mic exerciţiu de imaginaţia, acela de a face un top 3 al produselor lor, fie prin poze, fie într-un video. Pentru mine a reprezentat o adevărată provocare căci am multe favorite şi de aceea am decis să le împart în două clipuleţe pe care îl voi posta zilele viitoare.

Acest prin top include produsele care au un raport excelent calitate preţ, ele găsindu-se mai mereu la ofertă, preţurile lor fiind într-adevăr pentru toate buzunarele! Vreau să vă spun încă de pe acum că părerile sunt strict personale şi un produs reacţionează diferit pe fiecare persoană, aşa că nu e neapărat ca ceea ce mi se potriveşte mie să vi se potrivească şi vouă, trebuie să le încercaţi înainte!

După cum vă spuneam la începutul postării provocarea constă în a face un top 3 al produselor favorite, pentru colaje şi poze trebuie să adăugaţi o descriere a produselor, iar pentru videoclipuri integraţi aceste detalii în filmare. Poate vă întrebaţi de ce vă dau aceste detalii şi care e scopul până la urmă, nu? Foarte simplu! Postaţi pe pagina oficială de facebook a celor de la Oriflame colajul sau clipul pe care îl faceţi, însă doar începând cu data de 26 august şi veţi avea posibilitatea de a câştiga produsele preferate, în fiecare zi alegându-se o câştigătoare, dar dacă alegeţi să faceţi un video veţi fi declarat automat câştigător!

Sper să vă placă clipul şi să răspundeţi în număr cât mai mare provocării Oriflame!

 

Daca doriti să deveniti reprezentati Oriflame si sa faceti parte din echipa mea intrati aici și urmați pasii de acolo. Pentru mai multe detalii ma gasiti pe mail la adresa calinciuc.irinaa@yahoo.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s