Standurile expozitionale izvorasc din idei

De ai o viziune clară

Un concep sau chiar un vis

Visionexpo îți oferă

Tot ce-ți trebuie să-l atingi.

 Sisteme expozitionale de inalta calitate

 

Da. Uite că a venit și timpul ultimei campanii din Summer Okestra 2014 și nu întâmplător am lăsat-o la urmă, căci vizunea acestui sponsor se potrivește cu a mea, cu idealurile mele. Cum ar spune unii, poți să ai un produs de milioane dacă nu ai parte de reclama potrivită! Da, așa e. Reclama e sufletul comerțului, de aceea apreciez ideile originale de proiecte care atrag atenția nu atât asupra reclamei în sine cât asupra produsului.

Să le luăm pe rând.

Bannere Roll-up

Roll-up 100

 

Cei de la Visionexpo au o gamă destul de variată de asfel de bannere reușind astfel să satisfacă nevoi din cele mai diverse. Fiind cel mai popular sistem de afișaj nu-i de mirare că se află în topul preferințelor clienților, plus că oferă un feedback atât de rapid cu o investiție destul de mică și fără mare efort!

Pop-up

Pop-up 3x2 Curb

De câte ori nu vi s-a întâmplat să treceți pe holurile unui mall, al unui centru comercial și să rămâneți cu gândul la un produs ce l-ați văzut pe un perete publicitar? Să fim serioși, tuturor ni se întâmplă, chiar dacă suntem genul de oameni care nu au încredere în reclame, tot ne atrage ceva către acel produs la un moment dat. Ei bine, dacă vrei ca și produsul tău să aibă parte de același feedback, visionexpo oferă o gamă variată de astfel de pop-upuri!

Ceea ce mă încântă la acest site e faptul că ei nu îți vând un produs pur și simplu, îți oferă o idee, un concept, în funcție de ceea ce ai nevoie, de la cele la outdoor la cele pentru hypermarket-uri și de la cele pentru conferințe la mall-uri. Totul este transparent și este la latitudinea cumpărătorului, fiecare proiect, fiecare idee putând fi personalizată după dorința clientului!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s