Cautand recomandari

E vară. Sau sfârșit de vară dacă vreți să-i spunem așa. Toată lumea pleacă în vacanțe exotice sau pe plaiuri mioritice, iar Miruna și Andrei nu fac excepție de această regulă. SIngura problemă e că vor să apeleze la o firmă de turism anul acesta și încă nu știu dacă să aibă încredere sau nu, deși doi din prietenii lor le recomdaseră firma respectivă, plus că doresc să meargă într-o zonă despre care nu știu prea multe și nici cunoștiențe să fi fost nu au. Totuși ei nu se dau înlături, căci locația-i atrage ca un magnet, însă ar vrea și ei câteva recomandări sincere, obiective, de la cei care-au trecut prin experiențe similare să știe ce-i de făcut.

RECOMANDATI.ro

Ok. Ați spune că există google, trăim în epoca unde tehnologia își spune cuvântul însă parcă e altceva când poți citi sfaturi și recomandări de la cei care au trecut prin experiențe similare. Ghiciți ce? Andrei și Miruna au găsit acest loc minune, îi spune recomandați.ro. Cum funcționează acest site e destul de simplu, căci oamenii fac totul. E ca și cum ai sta la o cafea cu un prieten și-ți povestește de un anumit local, o anumită firmă, ați înțeles voi. Doar că ceea ce face acest loc special este faptul că tu poți accesa toate informațiile de oriunde, oricând și ai o muuulțime de păreri, de recomandări într-un cuvânt.

Ca să vedeți că nu toate opiniile sunt pozitive, Andrei și MIruna s-au reorientat către o altă firmă ce avea un feedback mult mai bun, însă locația au păstrat-o aflând și câteva ponturi ce au de gând să le folosească în vacanța ce va să vină.

Ce-ar trebui să știți despre recomandați.ro ?

Ce oferim vizitatorilor:
Recomandati.ro este un site dedicat celor care merita sa fie cunoscuti de o comunitate de oameni interesata de produse si servicii de calitate. Insa este si un ghid util pentru cei care isi pretuiesc timpul si banii si vor sa aleaga doar o data si sa mearga la fix.
Recomandati.ro este o platforma vizitata zilnic de mii de oameni care cauta produsele si serviciile noi de care au nevoie.

Da, e un loc pentru oameni. Un loc în care fiecare e liber să își exprime părerea, să împărtășească poze, idei și sentimente cu privire la diverse servicii locuri. Totul e free aici! Fără taxe, fără perdea, doar recomandări sincere menite să aflii adevărul despre tot ceea ce te interesează!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s