Munca la birou poate fi o placere

images

Lucrul la birou poate fi o corvoadă pentru cei mai mulți dintre noi. Cu toții am trecut prin asta, fie că ne place sau nu să recunoaștem, avem nevoie de ceva care să ne scoată din carapace, ceva fun care să ne însenineze ziua și să facă drumul pănă la birou o plăcere și nu un drum către iad unde, când ajungem așteptăm să treacă cât mai repede timpul pentru a ajunge înapoi între pernele noastre pufoase uitându-ne la seriale cu o pungă de chips-uri lângă. Ăsta e un mare NU! Până la urma locul de munca trebuie să fie ales în funcție de preferințe, nu privit ca o obligație totuși, însă asta e o cu totul și cu totul altă discuție. Revenind, oricât de mult ne-ar plăcea job-ul nostru, la un moment dat intervine acea obișnuință, acea plictiseală, așa că, ce-i de făcut? Simplu! Adăugăm puțină culoare cu ajutorul celor de la Cartuseria și totul devine fun!

 

marker-permanent-ek-p200-15-mm-horz

Poate vă întrebați cum putem face asta. Foarte simplu, adăugând puțină culoare, folosind markere colorate, ca acestea de aici și dacă tot le avem la-ndemână o tabletă magnetică e binevenită, ne putem nota ideile pentru proiectele ce au să vină sau pur și simplu un mesaj care să ne facă ziua mai bună și să trecem peste probleme zâmbind.

hartie-foto-magnetica-glossy-640-grame-a4

Ca să facem totul mai personal, putem accesoriza biroului un tablou cu amintiri cu miros de soare și sare din vară ce tocmai se sfârșește, așa că Cartuseria ne oferă hârtie foto magnetică A4 5 coli la numai 29 de lei!

De asemeni, aici găseşti tot ce ai nevoie pentru munca de la birou în general, astfel reuşind să reduci din costuri şi economisind timp, căci le ai pe toate la un loc, de la imprimante şi cartuşe până la ecusoare şi calculatore de birou!

Şi dacă tot ţi-am atras atenția, poate e cazul să-ți spun și de rubrica cu reduceri, în caz că o ratezi! Acolo ai parte de promoțiile momentului și cu siguranță vei găsi ceva ce ai nevoie, căci articolele ce țin de birotică, cartușele și alte cele sunt ca pantofii pentru o femeie, niciodată nu ai destule!

Vedeți, munca la birou poate deveni fun doar cu un click! Amintește-ți, noi ne alegem drumul și cum îl trăim, așa că ușurează-ți viața împreună cu cei de la Cartuseria!

logo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s