Reintoarcerea la hârtie și pix

De obicei prefer să-mi aștern ideile aici, pe blog, însă totul începe de undeva și, în general, se sfârșește cum a început. Totul a pornit de la hartie și pix/creion/stilou și deși marea majoritate a ideilor mi le aștern în spațiul virtual, am momente în care mirosul hârtiei și al cernealei proaspete scoate ”artistul” din mine instant!

De obicei și munca la birou devine fun cu instrumentele potrivite și cum locul și personalul spune o poveste despre produsele vândute astăzi va prezint site-ul ideal pentru tot ce ține de papetărie și chestii în gen, pointshop, site-ul unde nu ai cum să te plictisești și cu o așa echipă de zănatici, nici n-ai cum, pur și simplu îți transmit o stare de bine instant!

Însă să trecem la subiect zic, așa că vă prezint ceea ce mi se pare mie esențial să am mereu pe/în birou, unele chiar și în geantă, cum ar fi această agendă, ideala pentru a-mi nota ideile, diverse activități sau pur și simplu o vorbă purtată de vânt care-mi place cum  sună și vreau să mi-o amintesc. Da, îmi place să-mi notez citate, vorbe care sună bine sau orice de genul căci așa evoluăm, nu?

Să revenim, îmi place să am pe birou mereu plicuri căci mereu se ivește ceva și am nevoie de unul și hârtie colorată, căci mă binedispune să scriu pe culoare și mă scoate din stare, aceste micuțe bucățele de fericire aflându-se la doar un click distanță și costând super puțin, ca să vă faceți o idee, plicurile costa undeva la 15 bani iar un top de fericire e numai 30 de lei.

Notes autoadeziv diferite forme

Și cum mereu am ceva de notat, aleg să folosesc notes autoadezive în forme funny pentru a primi vreo veste proastă, cum ar fi platitul unei facturi sau ceva asemanator, cu zâmbetul pe buze . Și acestea sunt foarte ieftine fiind undeva la 3 lei 100 de bucați.

Pix cu gel si mecanism UB UMN-207

În ceea ce privește obiectele pentru scris, aici sunt ceva mai conservatoare și aleg pixuri cu gel de preferabil negre, căci îmi par că emană o eleganță aparte! Am găsit ceva exact pe gustul meu pe pointshop desigur, aici, la doar 6 lei!

Cred că astea sunt must-urile mele în materie de papetărie și birotică, iar cei de pe site îmi oferă tot ce am nevoie într-un singur loc plus un preț super bun! Ce-aș putea să-mi doresc mai mult!?

Voi ați dat scrisul pe hârtie pe taste sau încă nu ați uitat cum e mirosul caielelor noi și a cernealei proaspete?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s