Călătorind cu AutoBoca

Unele lucruri pur și simplu sunt menite să ni se întâmple. No matter what! Lucruri precum, un cadou neașteptat, un telefon de la o veche prietenă, o cană cafea dimineața, știți voi genul ăla de chestie spontană, la care nu te aștepți și-ți pune un zâmbet mareee pe față!

Recunosc. Eu și mașina nu avem o relație prea strânsă, deși am carnet de mai aproape doi ani, cred că am condus de maxim 5 ori și atunci pe distanțe scurte. În schimb iubesc să ma plimb, să stau pe scaunul din față, să văd apusul din mers și pletele să-mi fie răvășite de adierea caldă a vântului, totul pe fundalul melodiei de mai sus.

Ok. Am doar 20 de ani și nici nu fac parte dintr-o familie super mega înstărită și nici iubitul meu totodată, căci el e cel cu mașinile și ”șoferul” meu, așa că ne mulțumim cu mașinușa părinților care e genul de VW pe care toată lumea îl are și-l iubește.

Romania-road-007

Însă știți cum e, we love to dream big! Așa că, dacă nu avem, facem rost! Cum? Închiriem desigur! De unde? De pe AutoBoca. Aici ne-am făcut noi de cap într-un moment special al vieții noastre și cu ceva bănuți puși deoparte am inchiriat pentru patru zile o mașină de lux, un Jaguar X-type, his choice, la aproximativ 400 de euro. Știu, nu e mult, însă pentru bugetul nostru e un oarecare lux pe care nu ni-l permitem zilnic. Îmbarcați în mașina proaspăt luată am început să ne facem de cap…

Ei bine, am colindat drumuri doar de noi știute, am cinat la restaurante mai elegante să zic așa simțindu-ne ca și cum am avea lumea la picioare coborând din Jaguar-ul ”nostru”, am privit apusul de pe capotă, ce să mai, ne-am schimbat viața pentru un timp!

E uimitor să te poți transpune în atâtea personaje doar cu ajutorul unei mașini, și ținând cont de serviciile oferite de cei de la AutoBoca chiar se merită, căci au centre în întreaga țară, așa că nu mai era cum era odată, doar Bucureștiul bucurându-se de astfel de oferte. Apropo, nu știu dacă ați văzut dar personalul are un echipament tare drăguț, parcă ți-e mai drag să fii român când îi vezi și încrederea în ei și țelul lor sporește totodată! Love it!

EI bine, pentru că ne-a plăcut atât de mult această experiență, data viitoare ne gândim să alegem o mașină mai mare, gen un Opel Zafira, și să pornim într-o noua aventură cu niște prieteni. Sigur se va lăsa cu povești frumoase și atunci!

We choose to Rent-A-Car from they and we love the experience! Try it!

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s