Review ser varfuri despicate Avon Advanced Techniques

Bună fetelor,

Îmi închipui că sunteți deja sătule de review-uri la acest ser, însă o părere în plus nu strică așa că zic să începem.

20140727_115636_Richtone(HDR)

Ce spun cel de la Avon că face acest ser?

Serul Avon Advance Techniques promite sa ingrijeasca, sa netezeasca si sa inmoaie varfurile deteriorate, sa hidrateze si sa intareasca firul de par, lasandu-l mai moale si mai stralucitor. In plus, este imbogatit cu protectie UV, protejand parul de agresiunea factorilor de mediu.

Trebuie să vă mărturisesc că îl am din iarnă, insă de prin martie am început să-l folosesc aproape zilnic, căci îl aplic după baie și seara înainte de culcare și încă mai am puțin produs, așa că, da, este un produs economic, și pentru cei 12 lei la reducere, nu-i rău deloc.

20140727_115742_Richtone(HDR) 20140727_115821_Richtone(HDR)

Să vorbim puțin de design. Îmi place, adică, na, nu mă așteptam la cine știe, pentru mine e important că are pompiță și așa îl pot doza corespunzător și este rezistent, căci a luat ceva trânte la lunile lui!

Acum să începem să vorbim despre efecte, căci de asta ne-am adunat aici de fapt. Așaaa, deci, nu vă așteptați să că repare firele despicate, căci nu se va întâmpla asta, într-adevăr le previne, însă 2-3 colo tot vor fi, e inevitabil, eu însă mă declar mulțumit,mai ales că nu am pornit cu așteptări astronomice de la el. Îmi place mult mirosul și-mi dă o stare de relaxare mai ales atunci când il aplic seara. Într-adevăr acest ser netezește și înmoaie vârfurile și lasă părul mai moale și cu o oarecare strălucire, nu chiar la fel ca în reclame, dar există! Despre protecția UV, hmm.. cred că există și ea căci nu-mi mai simt vârfurile atât de uscate,deci clar protejează și el! 

Eu mă declar mulțumită de acest produs și raport calitate/pret este unul foarte bun așa că are un 9 de la mine!

Reclame

2 gânduri despre “Review ser varfuri despicate Avon Advanced Techniques

    • Greseala mea!:”> Am corectat, mersi ca m-ai atentionat, ma bucur ca si tie iti place produsul, este intr-adevar foarte bun, pentru mine cel putin, si-si merita pe deplin banutii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s