Diferenta sta in detalii

Obiecte sanitare de calitate - Saniclas

Moda se schimbă. Cu toții știm asta, și amenajăriile interioare nu fac excepție de la această regulă. Așa că astăzi vom vorbi puțin despre amenajarea băii împreună cu cei de la Saniclas și vă vom propune 3 stiluri astfel încât cu siguranță vă veți regăsi măcar în unul dintre acestea!

Stilul minimalist

produs2978a247717001.21

Trăim în epoca vitezei și asta se vede atât în stilul nostru de viață cât și în alegerile noastre în ceea ce privește amenajarea locuinței, iar baia nu face excepție, așa că pentru cei minimaliști, un stil simplu, cât mai mult spațiu, obiecte cu design cât mai simplist și culori cât mai pure. Dacă vă regăsiți în aceste rânduri, pe saniclas găsiți cabine de duș începând de la 500 lei sau lavoare de la numai 89 de lei!

Mereu clasic

coloana_suspendata_roca_de_150x34_5x25_cm_gama_roc_5134

Linii simple, culori calde, relaxare totală. Stilul care nu se va demoda niciodată, mereu găsind în acest tip de baie relaxarea de care avem nevoie după o zi stresantă de muncă. Acest tip de stil, simplu și chic va da bine în orice tip de încăpere, fie că aveți o baie micuță, fie una mare, oriunde va arăta bine și va păstra acel aer de curățenie, de simplitate care nu se va demoda niciodată, așa că, dacă vreți să mergeți la sigur și nu vreți să vă schimbați mobilierul în fiecare an, mizați pe acest stil! Saniclas ne propune mobilier cu prețuri începând cu 67 de lei.

Mobilier ”greu”

mobilier_suspendat_roca_de_70x36_cm_gama_roca_debb_1144 ??????????

Pentru persoanele mai extravagante, care preferă culorile închise, mobilierul mare, cu linii finisate, saniclas nu va uitat nici pe voi și aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține baia visurilor voastre!Personal acesta este stilul meu preferat, cei de la Saniclar oferind foarte multe modele în acest stil! Mi se pare că oferă o oarecare liniște interiaoră acest tip de mobilier, un rafinament aparte, dar totodată simplu și clasic. Consider că acest stil este mai potrivit băilor mari, unde aveți spațiu, căci într-o baie mică ar arăta totul foarte încărcat și va crea acea imagine de dezordine și nu, nu ar da bine deloc.

Voi în care stil vă regăsiți?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s