Prințesa multicooker

mainlogo

Să fii bună gospodină 

Nu îți trebuie mașină

Nici o tonă de unelte

Căci și-așa fac multe pete.

 

Tot ce trebuie să știi 

E că Philips are-acum

Multicooker, numai bun

Ca să faci prăjiturele cu mai tot ce vrei în ele.

 

Începe articolul de astăzi cu o scurtă poezie pe deplin adevărată, căci, ca o mică cenușăreasă printre vase ce și-a uitat îndemânarea pe drum recunosc că mă împiedic în prea multe ustensile de-ale bucătăritului.

philips-multicooker-friptura-de-vita-vert

Am dar zilele astea de un aparat minune, multicooker îi spune, poate auziți și voi prima dată despre el, căci nu-i rușine, și mie mi s-a întâmplat la fel, însa asta da minune a bucătăriei!

Să vă zic doar câteva dintre specifiicațiile tehnice căci pe restul le puteți afla aici de la cei de la Philips. Ei bine, acest apărățel se prezintă astfel: are 12 programe de gătit și 22 de setări de temperatură pentru a pregăti rapid, sănătos și gustos o varietate de rețete numai bune pentru a ne menține în formă, ce e foarte tare la el e faptul că tu pur și simplu pui ingredientele acolo și gata, nu mai ai treaba, nu mai amesteci, nu nimic, mai mult timp alături de cei dragi aș zice, astea sunt cele mai importante aspecte dar după cum v-am zis mai sus mai multe aflați de la ei dând click mai sus!

HR1871_10-IMS-ro_RO-horz

Apropo nu vă dau și vouă bătăi de cap căldurile astea care zici că-s de miez de vară nu de ultimă lună, merg numai bine sucurile naturale reci sau smoothe-urile cu gheață așa că gama de storcătoare și de handblender-uri pică numai bine, merită să dați și voi tură pe-acolo, căci cel de la Philips excelează prin calitate și prețuri mici, așa că dacă vă doriți niste aliați de durată în lupta cu temperaturile caniculare, aici le găsiți!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s