Și animăluțele au nevoie de doctor

mobile-vet-2

Animalele sunt cele mai bune prietene ale omului. Bun, știm deja asta cu toții, însă oamenii sunt cei mai buni prieteni ai animalelor că dacă ar fi să ne luam după ce s-a tot întâmplat în ultimii ani realitatea dă cu minus…

beautiful blue eyed husky

Sunt drăguțe, adorabile și gata de mângâiat în orice clipă, însă plimbările zilnice, gâdilatul și mâncarea bună nu sunt suficiente pentru ca animăluțul nostru să fie sănătos. La fel ca și oamenii, au și ele probleme, au și ele nevoie de un doctorUitați, tocmai de aceea există Mobile Vet, pentru a vă menține ”copilașul” sănătos și ferit de boli.

Nu știu câți dintre voi ați auzit despre această clinică veterinară, recunosc, și pentru mine e un lucru proaspăt încă, înșă există un început pentru toate și astăzi vă voi prezenta serviciile acestei clinici pentru micile patrupede.

11-1024x705

În primul și primul rând ceea ce mi se pare unic la acest loc este faptul că are o ambulanță! Da, ați auzit bine, pentru cazurile critice, ei se deplasează la tine cu mașinuța minune, aceasta având toate utilitățile, cum ar fi botnițe și alte echipamente speciale pentru imobilizarea pacienților, targă, trusă de prim ajutor, cuști fixe pentru transport, cutie frigorifică, suport pentru perfuzii plus alte echipamente speciale pentru animăluțe fericite!

servicii-veterinare1

La fel ca noi și micuțele pratupede au nevoie de un control periodic și mici analize, așa că clinica mobile vet are în incinta clinicii și un laborator pentru analize veterinare bineînțeles!  De asemenea, cu toții știm cât de importante sunt vaccinurile periodice și acest loc oferă un mediu prielnic și prietenos unde animăluțul tău să beneficieze de ele!

Multe alte detalii puteti afla la ei pe site aici! Așa că dacă aveți un animăluț dați o fugă pe la ei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s