Și se făcu lumină

Lumina se odihneşte în lumină!

Da, ați ghicit, astăzi vorbim despre lumină. Probabil și voi, la fel ca mine, nu v-ați gândit prea mult la ea si perspectivele din care poate fi privită, tocmai datorită omniprezenței ei.

Am acceptat provocare celor de la Atas Lighting și am conturat niște povești frumoase în jurul conceptelor colecțiilor lor.

Enjoy!

Hotelier

grand-hotel-continental-bucuresti-horz

 Genul de lumină care creează acea atmosferă de acasă, acea senzație de intimitate și confort. Această colecție este destinată zonei hoteliere în special, având un design că  aparte, dând o notă de unicitate fiecărei camere a clădirii, așa că dacă doriți să faceți din hotelul ce-l dețineți o adevărată bijuterie luxuriantă această colecție este pentru voi! 

Horeca

restaurant-select-sibiu

Fie că îţi doreşti o lumina discretă care să acompanieze o conversaţie initimă sau preferi lumina tipătoare ce atrage atenţia asupra oamenilor ce se distrează în pub, colecţia horeca este pentru tine, cei de la atas făcând pentru tine un proiect ce să se muleze exact pe nevoile tale. 

Comercial

blue-gate-bucuresti-horz

 

Dacă îţi doreşti un echilibru perfect între calitate,eficienţă, versatilitate şi bugete care să-i ofere clădirii de birouri în care lucrezi acea sclipire, vorbește cu colegii și apelați cu încredere la atas pentru colecția comercial ce vi se va potrivi perfect!

Retail

 

benzinaria-petrom-bucuresti-horz

Proiectele care implica un grad sporit de creativitate si solicita cel mai mult inventivitatea, adaptabilitatea si originalitatea solutiilor sunt cu siguranta cele dedicate centrelor comerciale, showroomurilor, statiilor de carburanti, supermarketurilor/ hypermarketurilor s.a.m.d. Dacă simți că proiectul tău se încadrează în această categorie, colecția retail este pentru tine!

V-am convins, nu-i așa? De asemenea, cei de Atas oferă suport tehnic, așteptându-vă o echipă de profesioniști care vă pot asista și sfătui  în ceea ce privește alegerile dorite, ei sunt pentru voi și pentru alte servicii cum ar fi:

 
  • solutii de proiectare in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul iluminatului interior si exterior, atat la nivel de design, cat si la nivel de inovatie in economisirea consumului;
  • un departament tehnic eficient, instruit si pregatit pentru proiectarea si realizarea efectiva a celor mai complexe proiecte;
  • servicii de implementare rapida;
  • servicii de intretinere si de restaurare a corpurilor de iluminat, precum candelabrele de iluminat interior de mari dimensiuni, sau pentru cele cu o istorie indelungata, ce au nevoie de ingrijiri speciale, fie ca e vorba de muzee, palate, castele sau rezidente.

Alt plus al acestei firme este acela că vei de aici oferă și servicii de realizare a simulărilor 3D, cu integrarea în spațiu a soluțiilor de iluminare recomandate!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s