O famile frumoasă e o familie sănătoasă

descărcare

Se spune că îi apreciem mai mult pe cei din jur atunci când nu-i mai avem sau nu ne mai sunt aproape.Mentalitatea asta ne omoară, nu ne face mai puterci, cum ar crede unii, și fie că ne place sau nu, boala lovește în plin și nu trece așa de la sine, cel puțin nu fără a lăsa fisuri în urmă.

Centru Medical Matei Basarab ne oferă tot ce avem nevoie pentru a ne menține organismul tânăr și sănătos, așa că oprește-te din a-ți mai pune singur piedici!

De la analize generale la cele mai amănunțite și complicate cercetări, aici le găsești pe toate, căci nu vreau să fac din acest post unul general, ci doresc să mă axez pe relația mama copil și cât de important este pentru o femeie să se mențină sănătoasă!

descărcare (2)

Poate femeia a fost făcută din coasta lui Adam, însă ea necesită o atenție sporită pentru a-și putea întemeia o familie frumoasă și fericită. Așa că oricât de pudice suntem și tot încercăm să amânăm consultațiile ginecologice, știm în sinea noastră cât de importante sunt acestea și esențiale pentru o viață sănătoasă. Centru Medical Matei Basarab are o multime de doctori perfect pregătiți din care măcar unul va fi pe placul tău făcându-te să uiți de grijile tale și aducând aceea stare de relaxare de care ai nevoie la o astfel de consultație. Prețurile sunt accesibile tuturor, mai ales că o astfel de consultație nu o faci zilnic, așa că o consutație inițială de obstretică sinecologie ajunge la 110 lei indiferent de doctorul pentru care optezi, iar o consultație de control este numai 60 de lei, așa că e timpul să te gândești serios la aceste lucruri mai ales când ai toate informațiile de care ai nevoie și tot ce mai trebuie e un telefon prin care să-ți faci programarea mult așteptată!

descărcare (1)

De asemenea, Centru Medical Matei Basarab beneficiază și de o clinică pentru copii unde ne pune la dispoziție o echipă de profesioniști care să se îngrijească de puiul nostru. Totodată, aici există mai multe departamente, cel de alergologie și imunologie clinică, cel de boli infecțioase, chirurgie/ortopedie pedriatică, cel de dermato-venerologie plus multe altele!

Așadar,dacă până acum aveați rețineri în ceea ce privește doctorii și spitalele în general, de acum nu mai este cazul, căci Centrul Medical Matei Basarab este un loc de încredere cu o echipă cu experiență și muncitoare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s