Vara asta spun nu cutelor!

E mic, drăguț și rafinat

Și toate fetele îl plac.

Scoate aburi pe nări, non stop,

Și plac doar hainele mișto.

mainlogo

Nu știu câte voi dintre aveți problema asta, însă eu urăsc hainele șifonate, mi se pare că emană mizerie și proastă educație. Știu, sunt superficială… Ce mă enervează la maxim e atunci când îmi pregătesc bagajul pentru vacanță, căci le pun frumos, aranjate, iar când ajung la fața locului, cum necum mă trezesc cu ele boțite toate, deși încerc să le transport în maximă siguranță, zdruncinând troller-ul sau geanta cât mai puțin. 

rubbermaid-closet-organizers-with-wood-hanger

Vara trecută am spus stop! Le-am declarat război hainelor șifonate și m-am decis să-mi iau un prieten de nădejde mereu în bagaj pentru a avea mereu rochițele de vară și bluzele fluide puse la punct, fără cute inestetice!

GC6602_20-IMS-ro_RO-horz

Uite-așa punându-mă pe căutări, m-am oprit la firma mea de suflet, Philips, după ore petrecute pe site alegându-l pe el, noul fier de călcat cu generator de abur GC6602/20, care mi-a promis o călcare puternică și rapidă, el fiind gata de utilizare in doar două minute, talpa fiind împotriva lipirii așadar hainele mele aveau să fie perfect călcate mereu! Și cu toate aceste promisiuni așteptările au fost pe măsură, dar rezultatul nu m-a dezamăgit, dovadă fiind faptul că și acum îl iau mereu cu mine rochiile și bluzițele din mătase făcând casă perfectă cu el!

Așa că dragii mei, dacă vă doriti nu doar un fier de călcat, ci un prieten, care calcă repede și bine noua gamă de fiare de călcat de la Philips este răspunsul la dorințele voastre!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s