Să redescoperim România

970455_584430614940351_1337658239_n

Mulți spun că avem o țară frumoasă…păcat că-i locuită ar zice unii, însă eu cred că, noi, românii, ar trebui să luăm o pauză de la jicniri la adresa țării noastre și la vacanțele în străinătate și să redescoperim România, așa cum e ea, alături de portal turism.

Care sunt primele 3 lucruri pe care ar trebui să le vezi înainte să pleci peste hotare?

cats

Delta Dunării

Un tinut exotic, unde daca ai ocazia poti vedea peste 1830 de specii de copaci si plante, peste 2440 de specii de insecte, 91 de specii de moluste, 11 specii de reptile, 10 specii de amfibieni, 320 de specii de pasari si 44 de specii de mamifere, foarte multe dintre acestea fiind declarate specii unice si monumente ale naturii. Si sa nu uitam ca in apele sale traiesc 133 de specii de pesti, ce constituie o sursa importanta de hrana pentru pasari si mamifere acvatice precum si o importanta resursa stiintifica si economica.

Aici te vei putea bucura de liniștea pe care ți-o oferă natura, portal turism oferindu-ți o mulțime de oferte la super prețuri, ca să vă faceți o idee ele încep de undeva de la 60 de lei pe noapte, însă gama este mult mai variată, unele incluzând și excursii locale sau bucate specifice zonei!

Maramureș

images (4)-horz

Maramuresul este considerat de multi sufletul satului tipic romanesc. Cu asezarile sale pitoresti, dealuri inverzite si campii pline de flori salbatice,  Maramuresul concentreaza tot ceea ce inseamna viata la tara. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unica  de a se intoarce in timp, de a fi martori ai unor vremuri si ai unei vieti mai simple. 

Așa cum precizam și mai sus Maramureșul este considerat sufletul satului românesc, acest loc reprezentând esența poporului românesc și nu trebuie ratat de niciun român autentic! Portal turism ne invită să redescoperim aceste locuri la super prețuri!

Bucegii

cats

Muntii Bucegi se intind de-a lungul portiunii superioare a Vaii Prahovei, in estul Carpatilor Meridionali si privesc maiestuos spre orasele presarate ca niste perle pe aceasta vale: Predeal, Azuga, Busteni, Poiana Tapului, Sinaia. In cadrul Muntilor Bucegi, pe teritoriul Judetului Brasov se gasesc cateva obiective puse sub ocrotire, care au statut de rezervatie naturala: abruptul Bucsoiului, Valea Malaiesti si Valea Gaura, unde s-au retras cele mai multe capre negre. In regim de ocrotire intra si zona superioara a padurilor de molid, unde caprele se retrag in timpul iernii. In aceste areale mai sunt protejate si alte animale: rasul, cocosul de munte si multe specii floristice rare.

De departe cea mi cunoscută zonă din România o reprezintă cea a munților Bucegi, aici te poți reîncarca cu energie pozitivă, poți practica sporturi montane și să spui da plimbărilor pe potecile de munte peste care timpul pare a nu fi trecut. Portal turism ne invită să vizităm această zonă, propunându-ne cazare la super prețuri, aceste începând de la numai 60 de lei!

4913447-horz

Dacă deja ai văzut România și vrei un sejur peste hotare, portal turism vine cu oferte pentru destinațiile preferate de români, cum ar fi Bulgaria, prețul pentru 5 nopți începând de la numai 70 de euro fără transport sau 230 de euro pentru un sejur 7 nopți cu transport inclus în Grecia.

Dacă nu prea ai timp să vezi ofertele acum există aplicatia de Turism Intern pentru utilizatorii de smarphone-uri si tablete Apple, deci nu mai ai niciun motiv să-ţi amâni vacanţa!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s