Vara asta e fierbinte de tot

E genul de fată care nu se mulțumește cu puțin, e genul acela pe care dacă o vezi pe plajă te întrebi de una atâta încredere, cum poate fi atât de stăpână pe sine când e privită de atâția ochi!

logo

Ei bine, poate era mai bine să mergi să o întrebi decât să stai să-ți plângi de milă. Eu așa am făcut și am aflat, sevensins.ro it`s her secret!

Eu am intrat, și-ar fi bine să o faci și tu dacă-ți dorești o ținută plină de atitudine vara asta!

costum-de-baie-chilirose-retro-99499-horz

Fie că alegi un costum de baie retro cu slip cu talie înaltă care să-ți pună în evidență formele apetisante sau dorești un costum de baie alb care să-ți evidențieze pielea proaspăt bronzată, cu sevensins cu siguranță vei da lovitura!

livco-pijama-aurea-86678-horz

Și că tot vorbim de vară,nopțile devin din ce în ce mai fierbinți și toate simțim cum ne înnăbușim în vechile noastre pijămăluțe cu pantalonași scurți vă propun cămășile de noapte de aici care  vor lăsa la vedere atât cât trebuie și cu siguranță, nu doar voi veți fi cele care se bucură de ele, ci și partenerii voștri vor fi încântați!

Sevensins nu e pentru persoanele timide, e pentru fetele pline de personalitate care le place să epateze, să emane senzualitate prin toți porii, aici găsind tot ce le trebuie la cele mai bune prețuri!

Așa că dacă te-ai săturat să stai în umbra prietenei în jurul căreia toți băieții roiesc sau pur și simplu vrei să aduci puțină noutate în viața de cuplu sevensins e locul de care ai nevoie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s