Let`s have some fun

1381901_756495661032489_1087033770_n

Vară. Gândul îmi zboară la soare, plaje însorite sau, de ce, o aventură, o nebuie de moment pe care mi-o voi aminti cu plăcere ani de-acum încolo. Însă unde le pot găsi pe toate în același loc? Pe free spirit desigur!

Așa că i-ați ceasca de cafea lângă tine căci te voi introduce într-un tărâm de poveste unde toate visurile tale pot prinde viață!

Let`s begin!

Meet me in Tokio

2-horz

Tokio este un oraș vibrant, plin de energie, unde tehnologia se împletește atât de plăcut cu tradiția de mii de ani caractestică zonei.

E vorba de o altă viață, alt fus orar, un oraș plin de viață, un centru cultural, o altă lume! Dacă visezi de mică să aflii mai multe despre cultura asiatică, să încerci mâncarea lor la ei acasă, să participi la obicieiuri numai de ei știute și să trăiești ca-n Memoirs of a geisha spune da acestei nebunii si eliberează-ți spiritul!

In Mexico your wishes have a dream power

mexic

Mexic. O țară care-mi inspiră mister, mitologie, temple vechi pline de enigme, gata, gata pentru a fi descoperite și unde aș fugi oricând cu plăcere cercetând ore și ore și ore toate acele temple și străduțe și tradiții și vaii, tot ce frumos acolo! Iubesc țara asta, de tot și iremediabil!
Dacă îți dorești să aflii mai multe despre vechiile civilizații, dar totodată să te bucuri de ore nesfârțite în razele soarelui, free spirit te sfătuiește să alegi Mexicul, pe site găsind oferte pentru toate buzunarale, ele începând de la 950 de euro pentru un sejur de 7 zile all inclusive!
 
Relax in Dominican Republic
 
dominic
 
Republica Dominicană.O destinație exotică unde mare-ai mereu clară și într-o nuanță superbă de turcoaz, unde e atât de liniște încât și cei din jurul tău îți vor auzi gândurile, unde poți lenevi cât e ziua de lungă în nisipul fin și să te resfeți cu cele mai luxsoare priveliști și plimbări!
Știm că ai avut un an greu, plin de încercări și tot ce-ți dorești vara asta este doar un cocktail rece, soare și liniște! În Republica Dominicană te poți deconecta și poți profita la maxim de zilele de concediu, unde mai pui că free spirit îți propune sejururi de la prețuri începând de la 845 de euro pentru acestă destinație! Așa că îndrăznește să faci ceva diferit și să te simti bine vara asta!
 
Așadar, dragii mei, faceți alegeri îndrăznețe pentru vara asta, lăsați-vă purtați de val și de impulsurile de moment! Tocmai aceste lucruri fac dintr-o vacanță banală una senzațională! Fie că alegeți destinații de pe plaiurile mioritice, sejuri exotice, croaziere sau circuite nu uitați că voi sunteți cei care creează amintirile și momentele frumoase, iar free spirit vă oferă ambianța de care aveți nevoie, pânza pe care să vă desenați aminitirile alături de cei dragi!
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s