Scrisoare către ”ei”

mainlogo

Acest articol este pentru voi. Da, pentru voi bărbații. Pentru că deși nu înțelegeți de ce pierdem ore în șir aranjându-ne, vă place look-ul final și deși ne criticați pentru superficialitate nu vă deranjează nici decum, dar trebuie să fiți și voi cocoși, nu?

Și totuși deși recunoașteți că vă place, sunt unele momente în viață când doriți să fim gata mai repede, când nu mai depinde doar de voi, când sunt zeci de oameni care stau și așteaptă doar din cauza ”ei” și oportunități ce sunt doar la un minut distranță, însă dacă uscătorul nu se mișcă mai rapid, dacă placa nu-și face treaba cum trebuie sau ondulatorul refuză să se încălzească, ce poți să faci? Doar să privești cum timpul și șansele trec pe lângă tine-n zadar.

Ei bine, dragii mei, poate e timpul să puneți punct. Poate e timpul pentru o schimbare, și, da, știu, și voi simțiți la fel în adâncul sufletului, De luni bune cauți acea perie care să o facă fericită, care să-i usuce părul ca prin minune și să-i ofere volum de durată ca la salon. Probabil deja te-ai săturat de alergat prin magazine și cerut sfaturi în stânga și-n dreapta…

De aceea ai dat de mine aici, tocmai acum, pentru ca am să te ajut! Da, ai auzit bine, eu și prietenul meu, Philips, te vom ajuta și nu doar că-ți vom oferi produsele ce se mulează perfect dorințelor ei și indirect ale tale, însă vei obține calitate fară a cheltui o avere!

Deja te-am făcut curios, nu-i așa? Atunci așează-te comod în fotoliu, savurează-ți cafeaua și pregătește-te să fii uimit!

Uscătorul Pro HPS920

HPS920_00-PA1-global-001-horz

Dacă ai auzit-o mereu plânându-se de cât timp petrece uscându-și părul sau de electrizarea lui, poate e timpul să renunți la pastilele de cap și să investești în uscătorul Pro HPS920 de la Philips pentru a se bucura și ea de o uscare rapidă și tu de zile fără dureri de cap.

Să nu crezi că îi va deteriora părul iubitei din cauza puterii mari, căci te înșeli amarnic, acest uscător magic protejând părul graţie concentratorului Style & Protect inovator şi unic! 

Aparat de indreptat parul Pro HPS930

HPS930_00-A1P-global-001-horzqff

E adepta părului lung, drept, fără fire arse, adori asta la ea, însă pierde zeci de minute întinzând fiecare șuviță la nesfârșit și asta te înnebunește.Noul aparat de indreptat parul Pro HPS930 promite mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, iar datorită plăcii lungi de 110 mm și timpului rapid de încălzire de doar 10 secunde părul ei va fi gata de scos în oraș cât ai clipi!

Ondulator conic HP8619

cats

Adoră anii `20 și implicit buclele retro sau poate e genul de fată ce-și poartă părul lăsat în bucle lejere, dar urăște când se arde cu ondulatorul sau bucla nu este gata. Dacă e așa, cred că a venit timpul să pui capăt calvarului și să-i oferi ondulator conic HP8619 care datorită indicatorului unic o va anunța când bucla este gata, iar învelișul moale o va feri de arderea mâinilor și a părului, așa că adio bătăi de cap!

Acestea fiind spuse, cred că v-am oferit deja idei pentru viitorul cadou al femeii din viața voastră și abia aștept să aflu ce reacții au avut la vederea acestor splendide bijuterii pentru păr!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s