Vara asta ne jucăm afară!

descărcare

Dacă e vară e vacanță.

Dacă e vară e soare.

Dacă e vară copii sunt în vacanță.

Da, ați auzit bine, vara și-a intrat în drepturi și deși în ultimul timp suntem amenințați cu ploi și furtuni zilele caniculare nu ne ocolesc. Trei luni de joacă și butonat pentru copii, căci, da, cu toții fac parte din așa zisa generație z. Zilele de concediu sunt puține și nu-ți poți trimite copilașii toată ziua în tabere sau la bunici, așa că ce-i de facut?

Noriel ne oferă alternativa orelor petrecute în fața monitoarelor oferindu-le copiilor de pretutindeni alternative distractive de a-și petrece timpul pe timp de vară în aer liber.

1.Dacă stai la bloc…

  jucarii_thumb-DSC-0249xxxxx1399647112_14798_1-horz

…atunci cu siguranță ți-e foarte greu să-ți convingi piticii să iasă să se joace în natură, însă ca să-l atragi la joacă, oferă-i un flacon cu soluție pentru baloane de săpun ce-i vor plăcea la nebunie. Aceste baloane pot fi considerate chiar și o artă și te vei putea bucura și tu de ele în zilele în care simți nevoia de puțină relaxare, unde mai pui că soluție nu este toxică, este biodegradabilă și nu pătează! Plus că o găsești la un super preț de doar 1,4 lei!

Tot pentru tine mai avem Phlat Balls pentru baiețeii plini de energie la 34,95 lei sau pușcă cu apă plus vestă pentru zilele caniculare în care copii vor tânji după o bataie răcoritoare cu apă!

2.Dacă stai la casă…

2

…atunci neapărat îți vei dori unul din următoarele articole!Pentru baieței Noriel ne oferă coș de bachet cu cu înălțime variabilă în funcție de preferințe pentru ca băiatul tău să-și poată confrunta tatăl într-o luptă de la egal la egal, iar pentru fetițe avem leagănul Hello Kitty cu înălțime variabilă, scaun cu spătar și suport frontal de siguranță, loc ideal pentru a-i citi prințesei tale povești cu zâne.Dacă vrei să se joace împreună nu rata ocazia de a le lua un ansamblu de joacă cu două tobogane de care se vor bucura multă vreme!

3

Iar pentru petrecerile celor mici nu ezita să le iei un set de 100 de mingi colorate la doar 69,90 lei sau un set de bowling imprimate cu personajele preferate și împreună cu care se vor distra pe cinste duelundu-se în pentru cel mai bun scor!

Așa că dragi părinți, nu contează de e vară sau e iarnă, trebuie să vă îndemnați copii la joacă afară, în aer liber, în natură, departe de monitoarele nocive!

Deci ce mai așteptați?! Noriel vă așteaptă ca să câștigați!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s