Frumusețea stă în detalii

Se spune că detaliile fac diferența, iar eu cred că detaliul care face trecerea de la o cameră boring la una wow stă în lumină! Da, ați auzit bine, în lumină!

Așa că este extrem de important pentru ce tip de cadelabre/lustre/spoturi optăm în funcție de ambianța pe care vrem să o creeăm!Tocmai de aceea, astăzi vă voi prezenta o scurtă colecție de corpuri de iluminat de pe SmartLighting pentru a crea o atmosferă caldă, cu ușoare accente luxuriante totodată moderne pe care pe mine una mă reprezintă!

ARMANI_SP6-tile

În ceea ce privește lustrele am ales ceva clasic, care nu se va demoda niciodată, căci nu-ti schimbi lustra în fiecare an, și le-am remarcat pe acestea patru, primul mi-a plăcut prin nota ușor gotică pe care o emană aducând un aer de mister în orice încăpere, cea de a doua (dreapta sus) îmi place datorită accentelor moderne și a stării de bine pe care mi-o transmite la fel ca și cea de a treia de altfel, care are totuși un plus prin forma ușor minimalistă, iar cea de a patra variantă este un omagiu adus clasicului, de când mă știu s-au purtat acest tip de lustre și cred că se vor purta până voi muri!

Voiam să vă mai spun că pe SmartLighting găsiți produse pentru toate buzunarele, prețurile pornind de la numai 34 de lei și aveți o gama variată din care vă puteți alege modelul preferat, de la cele clasice la cele moderne/minimaliste până la cele de lux, din cristal sau poleite cu aur, căci da! acest site are și așa ceva!

DOLOMITI_TL1_big-tile

 

Un alt aspect care m-a interesat în mod special au fost veiozele, eu una le ador, în orice formă, în orice culoare le spun da pe loc!

Prima am ales-o pentru detaliile ce imită pietrele de râu și oferă o stare de pace, de relaxare, cea de a doua am ales-o pentru ușoara tentă luxuriantă pe care o aduce datorită sclipiciului fin, cea de-a treia..ei bine cea de-a treia este genul to die for, nu am cuvinte să o descriu, e spendidă și atât! Am ajuns și la cea de a patra veioza care s-a făcut remarcată tocmai prin simplitate și albul imaculat!

De asemenea, și în aceasta categorie obiectele sunt la`ndemâna tuturor, prețurile pornind de la 37 de lei!

Sper că v-au plăcut produsele și aștept să aflu care sunt obiectele voastre preferate de pe SmartLighting!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s