Războiul generațiilor

De-a lungul timpului toți marii înțelepți ai lumii au venerat cartea considerând că o carte bine aleasă îți poate deveni cel mai bun prieten, dar ce te faci când ești invadat de atâta tehnologie de peste tot?! Generația milenului trei prefera un referat de pe Internet în locul cărții, tableta în locul foilor tipărite!

coperta_1001_adevaruri_cvr-tile

Eu personal, prefer cartea tipărită în locul celor electronice pentru n motive, de la mirosul foilor proaspat tipărite, până la ideea de a avea un perete plin de cărți ce se vor păstra și peste ani!

Editura litera ne provoacă să răspundem la această dilemă atât de actuală! Cartea electronică versus cartea în format tipărit!

pyrus-mini-pink-ebook-reader_1_produs-horz

Eu deja mi-am exprimat părerea, dar ar fi atât de multe de spus… Nu sunt ipocrită, nu zic nu cărtii electronice, are și ea o importanță deosebită în viața mea, pe un Ebook poți să ai o bibliotecă întreagă cu tine peste tot și chiar e extrem de utilă când trebuie să te documentezi din mai multe volume pentru a face un proiect sau o cercetare pe un anumit subiect.

Deși găsesc folositoare cartea electronică prefer o carte tipărită atunci când citesc acasă, pe pătură, sub umbra nucului! Nimic nu se compară cu acest sentiment, încercați și voi și veți avea parte de o eliberare sufletească pe care rar o întâlnești!

Deci, în final, consider că acest război nu-și are locul și cred că cei de la litera sunt de acord cu mine, fiecare își are locul bine stabilit undeva!

Voi în ce categorie vă plasați? În ceea a veșnicilor îndrăgostiți ai tiparului sau în categoria dependenților de tehnelogie?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s