Cu copii în spinare La tzara pornim îndată!

E vară, afară e căldură mare. Simți cum asfaltul ți se topește sub picioare și vrei cu disperare o escapadă, dar parcă nici de mare nu ai chef când te gândești la ce aglomerație vei întâlni acolo și nici muntele parcă nu-ți mai surâde de când ați luat la pas pădurea și Miruna s-a lovit la genunchi alucând pe-o piatră. Așa că ce-i de făcut? Nici mare, nici munte, iar singurul moment de respiro e  weekendul, unde mai pui că ai de luat după tine și doi îngerași neastâmpărați!

Se pare că am găsit soluția perfectă pentru toate, LaTzara-i spune și aici poți să te rupi de stesul zilnic reîntorcându-te cu fața spre natură! Aici vei găsi tot felul de animăluțe, de la cele specifice de curte pe care și bunicii tăi le aveau, cum ar fi găinușe, iepurași și vițeluși până la cele mai exotice asemeni struților, fazanilor sau păunilor!

bibilici-tile

Dacă te gândești că îngerașul tău se va plictisi de moarte și va plânge cu lacrimi de crocodil visând la jocurile de pe tabletă pe care le-a lăsat acasă, nu trebuie să te îngrijorezi! Aici și prichideii au o grămadă de opțiuni distractive de a-și petrece timpul liber pe care în oraș nu le-ar putea testa. Dintre acestea îți voi spune doar câteva urmând să le afli pe celelate aici . Copii se vor putea juca cu animalele, hrănindu-le și mângâindu-le, vor putea lua lecții de echitație sau dacă le place arta vor putea desena/picta sau învăța meșteșugul olăritului!

08circuit-biciclete-tile

Acum că te-ai liniștit și ai văzut că îngerașii tăi  vor avea parte de o mulțime de activități distractive, e timpul să ne ocupăm puțin și de tine și-al tău partener! Dacă vă place acțiunea puteți alege un circuit de 25 de km pe bicicletă sau plimbări cu caiacul pe râul Argeș! Însă dacă vreți doar să vă relaxați puteți alege aruncatul cu privirea de pe terasa restaurantului! Pentru mai multe detalii și activități pentru tine dă click aici.

Știu că e deja duminică și te așteaptă o săptamână grea, însă dacă ești din București LaTzara te așteaptă să petreci un weekend departe de stresul cotidian!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s