Privește viața-n pași de dans

„Dansul este limbajul ascuns al sufletului”‘

Martha Graham

descărcare

Dansul este o artă, cu toții știm asta! În fiecare dintre noi zace un mic dansator nedescoperit, poate vei spune asta: ”Nu, mie nu-mi place să dansez, nu mă pricep deloc!”, dar știi și tu că minți, ascunzându-te sub masca siguranței pentru a te feri de comentariile răuvoitorilor și a-ți masca această mică nepricere a ta.

Poate a venit timpul să le demonstrezi tuturor că se poate, că ceea ce au văzut acum câțiva ani nu te mai reprezintă și că te-ai schimbat.Demonstrează-le că vara asta va fi a ta și pășește în ritm de salsa pe poteca dorințelor!

Alături de softstep vei redescoperi plăcerea dansului și vei păși într-o frumoasă poveste alături de instructori bine pregătiți și muzică bună.

file_52e7f82409a92

Cursurile sunt pe categorii de vârstă, așa aici poți să-i aduci atât pe copii tăi sau ai prietenilor, pe parinți sau bunici, iar dacă te căsătorești curând și vrei să le dai clasă prietenilor care râdeau de tine când vorbeați despre dansul mirilor și emoțiile pe care le ai cu privire la acesta, softstep îți oferă ajutorul necesar pentru a impresiona!

Ce îmi place în mod special la aceasta școală de dans este faptul că seriile sunt formate din maxim 20 de persoane grupe pe categorii de vârstă și grade de experiența așa că nu te vei impiedica în ”vecinu` ” când îți vei perfecționa abilitățile de dansator.

file_52e0423912663-vert

De asemenea, există reduceri substanțiale la abonamente, așa că dacă optezi pentru un abonament de 6 luni vei plăti doar 660 de lei în loc de 960 sau dacă alegi un abonament pe 3 luni vei plăti 380 de lei în loc de 480!

Nu te gândi că vei învăța doar să valsezi, să dansezi salsa și tango! Cerul e limita! Paleta de stiluri de dans este una extrem de variată, de la vals lent la quick step și de la cha-cha la bachata!

Nu te gândi că vei face asta ca pe o obligație, până la urmă prin dans ne putem elibera de stresul zilnic simțindu-ne bine totodată!

Așa că dacă te-am convins, softstep te așteaptă la înscrieri!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s