Cucerind lumea cu WalkIn

logo-1

“Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.”

Marilyn Monroe

Cât de adevărat! Cred că aceste cuvinte nu vor muri niciodată și vor rezista trecerii anilor, cine știe, poate peste un timp Marilyn va fi privită ca un fel de Socrate sau Platon(glumesc, desigur). Ideea este că pantofii pot aduce o ținută în topuri sau o pot distruge pentru totdeauna!

Astăzi nu ne vom concentra pe ținută, cât pe rolul încălțămintei și, voi încerca să vă demostrez cam ce mesaj transmite o pereche de pantofi bine aleși de pe walkin!

Vom studia patru tipologii diferite de femei:femme fatale, fashion victim, business woman și comfy mama.

1. Femme fatale

cats

Dacă ești o femeie sigură pe tine, care se bucură constant de atenția bărbaților și care adoră să fie admirată și privită îndelung fără a se simți nici un pic stânjenită, atunci te încadrezi în această categorie!

Adori tocurile înalte, și-ți place încălțămintea ce transmite senzualitate și atrage privirile asupra ta. Pantofii îți dau acea încredere de care, la drept vorbind, ai nevoie când ești ținta constantă a privilor bărbaților!

2.Fashion victim

 

cats1

Pe WalkIn găsești de toate, pentru toți, chiar și pentru cele mai pretențoase, preocupate mereu de tot ce este în tendință, mereu cu ochiul pe marile case de modă internaționale, mereu în căutarea unui suflu nou pentru garderoba sa!

3.Business woman

cats

Dacă cariera este pe primul loc pentru tine și îți place să fii mereu în priză, în contact cu toate noutățile de la locul de buncă, atunci cu siguranță esti o business woman desăvârșită!

Îți plac pantofii comozi, dar care arată bine și-ți reflectă personalitate în același timp! Adori tocurile înalta, dar decente totodată, îți place încrederea pe care ți-o oferă și știi că dacă porți perechea potrivită, ești pregătită să cucerești lumea!

 

4. Comfy mama

cats2

Ei bine, da, am ajuns și la tine draga mea! Ai trecut de-a lungul timpului prin toate categoriile de mai sus și acum simți că ai ajuns la acea stabilitate de care aveai nevoie! Își place încălțămintea comodă ca să te poți juca cu copilașii în voie,dar nu spui nu unor tocuri comode când e vorba de vreo petrecere!

Ei bine, sper că ași văzut și voi cum încălțămintea potrivită vă poate reflecta personalitatea atât de frumos! Eu împreună cu WalkIn am încercat să alegem cele mai potrivite perechi de încălțări pentru fiecare tip de personalitate și noi spunem că ne-a ieșit!

Voi ce spunețti? Din ce categorie faceți parte?

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s