Noutăți și oferte C10 Oriflame

Capture

Din 15/07 va apărea catalogul C10 care  este plin de oferte și de noutăți, fiind o ediție aniversară, Oriflame răsfățându-ne cu mai bine de 100 de oferte din care am ales să selectez câteva, cele ce mi s-au părut cele mai tentante pentru mine.

Capture2

Prima dintre noutățile catalogului este crema colorată corectoare de la Giordani Gold cu FPS 35 la pretul de lansare de numai 34,99 lei, eu cu siguranță voi profita de ea, produsele din gama Giordani Gold fiind printre preferatele mele. Capture4

Celebra cutiuță cu minuni vine luna această la o super ofertă putând cumpăra una cu 9.99 lei sau 2 cu 16,90 lei, deci e vremea să vă refaceți stocurile!

Capture5

Dintre seturile la prețuri speciale avem rimelul rezistent la apă la 18,99 lei care impreună cu demachiantul de ochi pentru rimelul rezistent la apă îl puteți achiziționa la doar 23,99 în loc de 34,98 de lei.

Capture6

Dintre produsele noi lansate gama The One se îmbogățește cu fardul duo pentru obraz la pretul de lansare de 21,99 lei.

Capture17-horz

Dintre parfumurile noi lansate puteți profita de apa de toaletă Athene Sensual Breeze și Athene Bright Breeze la prețul de lansare de 24,99 lei fiecare.

page

Totodată, puteți achiziționa gelurile de duș la 750 ml la doar 19,99 lei fiecare. De asemenea, tot la ofertă găsim și pastele de dinți Optifresh la 7,99 lei si cremele de corp Happy Skin la 17,99 lei fiecare. page1

 

Șampoanele HairX le puteți avea la 10,99 lei fiecare luna aceasta, iar cremele de maini si spray-uri pentru picioare în cantitate XXL le puteți achiziționa la 9,99 lei, respectiv 14,99 lei. page2

Din categoria super ofertelor puteți beneficia de rujurile Oriflame Pure Colour la 7,45 lei fiecare si ojele Oriflame Pure Colour la 8,95 lei fiecare.

page3De asemenea, luna aceasta puteți beneficia de oricare dintre cele 4 parfumuri aflate la oferă la 54,99 unul sau dacă alegeți oricare 2 din cele 4 parfumuri sau 2 de același tip le puteți avea doar cu 87,98 lei ambele, in loc de 109,98 de lei!

Totodată puteți beneficia de setul Nature Secreats cu extract de mentă și zmeură format din deodorant roll-on, săpun și gel de duș exfoliant la 19,99 lei.

Sper că v-au plăcut ofertele și ați găsit ceva pe placul vostru! Eu cu siguranță voi profita de oferte și vă voi arăta comanda meu într-un post viitor!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s