Despre tragedia din Turcia si vesnica incompetenta

Image

In ultimele zile parca am fost bombardata din toate partile cu stiri despre tragedia din Turcia, zici ca nu mai exista alte stiri, nu alta. Nu ma intelegeti gresit, dar poate daca autoritatile de acolo erau macar putin preocupate de soarta si conditiile de munca a cetatenilor tarii lor, cu siguranta nu s-ar fi ajuns aici. Oare de ce mereu e nevoie de o tragedie in care sa fie pierdute zeci sau sute de vieti ca se se intample ceva spre bine?!

Am citit in dimineata aceasta ca s-au gasit 3 persoane inculpate pentru omor involuntar din cele 25 arestate, probabil totusi e bine ca se face ceva, poate daca tragedia aceasta se intampla in Romania dura cred ca saptamani bune pana s-ar fi gasit o solutie si probabil meritele si le asuma una dintre persoanele care se lupta pentru acapararea puterii in perioada aceasta, caci cum ar putea sa existe un eveniment in tara asta care sa nu fie legat de politica, peste tot unde e rost de camere hop si cineva care e dornic de campanie.

Cred ca am ajuns la o limita unde nu mai puteam sa tin in mine si,ma repet, nu am nimic cu tragedia aceasta,  putea fi orice altceva, dar stirea asta m-a lovit de dimineata si am simtit nevoia sa scriu.

SIncer acum, voi ce parere aveti?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s