15 ani de Danone in Romania

Nu știu dacă ați auzit și voi, dar astazi Danone sarbatorește 15 ani de la primul iaurt fabricat în fabrica din București. Asta da motiv de bucurie, nu-i de mirare că și-au redeschis site-ul(danone.ro).

Image

Ce mi-a plăcut la site-ul lor a fost faptul că exista o pagină unde cei de la Danone ne spun cum a început totul, istoria lor!Pun pariu că nu știți că totul a pornit de la faptul că Isaac Caraso, îngrozit de numărul tot mai mare de copii suferinzi de boli intestinale, și-a dorit o schimbare, un iaurt cu bacterii lactice, dar dacă vreți să aflați mai multe puteți citi pe site.

Image

De asemenea, un alt lucru pe care l-am remarcat a fost denumirea zonei pentru angajări, poate pentru voi este ceva mărunt însă mie mi se pare un lucru important care spune multe despre firma, iar zona ”Angajăm zâmbete” mă binedispune instant și mă face să aflu mai mult, să vreau mai mult, iar acesta cred că este și impactul dorit!

Image

Un alt plus al site-ului lor este acela că ne informează când putem vizita fabrica lor, ”casa Danone”. Însăși faptul că le putem vizita mediul de lucru și putem vedea cum se fabrică propriu zis iaurtul mi se pare un lucru important ce crește încrederea consumatorului în produsele Danone, pe mine m-au convins!

Nu știu dacă ar fi ceva ce aș schimba la site-ul lor, poate aș umbla puțin la partea de design, să-l fac mai aerisit si mai viu, cum este acum îmi pare puțin încărcat deoarece ești acaparat cu o mulțime de informații direct de pe prima pagina și design-ul ar trebui să fie mai călduros asemeni brand-ului, cel actual îmi induce impresia de formalitate excesiva parcă, însă este doar o părere pur personală.

Însă dacă doriți să aflați totul despre misiunea Danone, campaniile în care sunt implicați, istoria acestora și multe altele nu ezitati să vizitați site-ul acestora!

Reclame

2 gânduri despre “15 ani de Danone in Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s